Oznake

Urbano carstvo

Alternativna imena:

Urban Empire je igra simulacije izgradnje grada, ali to je samo na prvi pogled. Grafika za takve igre nije glavni parametar, ali ovdje nije zadovoljavajuća, sve izgleda dovoljno dobro. Odabir glazbe i glasovne glume odrađen je kvalitativno.

Ako vas prvenstveno zanima simulacija izgradnje naselja, onda u ovoj igri nemate što posebno raditi i bolje je potražiti nešto drugo. Ovdje je sve i jednostavnije i kompliciranije. Vi ćete doista razvijati grad, ali ne na uobičajen način i ne uvijek izravno.

Ova igra je simulacija upravljanja gradom donošenjem odluka tijekom sastanaka odbora.

Sve akcije izravno utječu na život i razvoj grada koji vam je povjeren. Ali trebat će neko vrijeme da se vidi.

Morate

  • Baviti se politikom
  • Odlučite kako bi se grad trebao razvijati
  • Odredite poreze
  • Upravlja gradskim proračunom

Nekoliko stotina godina vladali ste dinastijom gradonačelnika. U većini slučajeva odluke donosite odabirom između nekoliko opcija. Sami, međutim, ne možete donositi odluke koje bi vam promijenile život. Sve se stavlja na glasovanje malog vijeća u kojem su predstavnici obitelji koje su osnovale grad.

Igranje Urban Empire prvenstveno se preporučuje onima koji vole političke intrige, ali i drugi bi mogli uživati promatrajući kako određene odluke utječu na živote stanovništva.

Možete utjecati na sastav vijeća pokušavajući ga učiniti lojalnijim vama članovima vladajućih obitelji. Prikupiti kompromitirajuće dokaze i utjecati na donošenje odluka na druge načine.

Nije lako utjecati na tuđe odluke, pokušajte biti domišljati, ali neće uvijek uspjeti. Ponekad pretjerani pritisak može, naprotiv, okrenuti osobu protiv vas.

Igra će vas natjerati da zaronite u razne teme iz života grada. Ovdje nema lakih rješenja, uvijek ima onih koji su zadovoljni i onih kojima se ne sviđaju tvoji postupci. Upamtite, nemoguće je ugoditi svima i pokušati učiniti ono što je najbolje za razvoj grada.

Sve je implementirano izuzetno realistično, takav realizam u igrama je vrlo rijedak.

Igru ponekad kritiziraju oni igrači koji žele vidjeti trenutni rezultat svojih postupaka, ali u životu, kao u ovoj igri, to nije uvijek slučaj.

Svaka igra oduzima puno vremena i ako vam se igra sviđa, možete uživati u njoj dosta dugo. Ako ste završili s igranjem, nemojte se obeshrabriti, možete početi iznova, svaka nova igra nije kao prethodna.

U novoj igrici možete krenuti potpuno drugačijim putem i saznati kakva će se sudbina grada okrenuti ako njegov razvoj okrenete u potpuno drugom smjeru.

Besplatno preuzimanje Urban Empire na PC, nažalost, neće raditi. Imate priliku kupiti igru na portalu Steam ili na službenoj web stranici programera.

Počnite igrati inače će tvrdoglavi savjeti u igri pokvariti sve bez vašeg mudrog vodstva!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more