Oznake

Urban Rivals

Alternativna imena: Urban Rivals

Urban Rivals online - je besplatni online browser igra, koja okuplja igrače iz cijeloga svijeta. Online igre Urban Rivals pripada kategoriji kartaških igara, a to je napravio u stilu stripa, gdje su svi događaji odvijaju u igri velikom gradu Clint City, koji se kontinuirano održava neprijateljski klan borbe između frakcija za kontrolu cijelog grada. Igrajte igru ​​Urban Rivals online može u bilo kojem pregledniku (Internet Explorer 6 ne preporuča! ) I instalirati igru ​​klijenta - nema potrebe! Prijavite se i pokrenite igru ​​...

Registracija Urban Rivals: Ako imate račun na Facebooku, možete se prijaviti u igru ​​umjesto koristeći ovaj račun registracije na stranicama. Ako ga nemate, a zatim pritisnite gumb "Registrirajte se i igrati" u prozoru koji se otvori, možete odabrati stil svojim prvim borbenim palube: Brute force (ne daj protivniku nema šanse), Slow Death (print protivnik sam sa svojom torbom trikova ) Nadzor (držati situaciju pod kontrolom i djelovati na obranu). Zatim odaberite zemlju, ulaze u odgovarajuća polja e-mail, korisničko ime, lozinku, a naveden broj. Ako želite primati vijesti iz gradskih rivala, staviti kvačicu "da" ili "ne". Onda prihvati ugovor s pravilima igre i pritisnite gumb "Registrirajte se i igrati." Na to, Pridružite igru ​​Urban Rivals je završio, vi ste spremni za igru!

U ovom svijetle i šarene igre, te će se sastati s mladima i potkopao neformalni s raznih agresivnih mutanata, s hrabrim policije i nasilnih mafijaša, kao i mnoge druge jednako šareni likovi ...

Na početku igre ste dobili svoj prvi posao - misija, različitih vrsta i razina težine. Za obavljanje misije možete zaraditi bodove i nagrade ...

Počevši igru, te se daje osam kartice s nekim likovima koji pripadaju različitim klanovima. Istodobno sudjelovati u borbi kartice može samo četiri kartice. Svaka kartica ima svoje posebne karakteristike: snaga i odštetnog (glavni), sposobnost i nagrade (manjih).

Na početku bitke, svaki igrač odabire jedan po jedan iz njegove palube jedne kartice, a to baca u boj. Imajte na umu da je igrač koji će izabrati svoju karticu za drugu borbu, ima prednost što je već ćete vidjeti kartu svog protivnika i biti u stanju baciti u boj jaču karticu. Za uspješnu borbu u Urban Rivals online igre, svaki sudionik mora pravilno odabrati tim, ima oblik špil karata-znakova. Urban Rivals online igra pruža priliku za kupnju tzv naplativa kartice znakova (njihov broj oko 50). Uz pomoć ove kartice, to će biti lakše osvojiti borbe, ali da se ti likovi neće biti lako, tako da će morati objesiti. U Urban Rivals je sudjelovalo više od 600 različitih likova, koji imaju svoj vlastiti lik i vještine koje se razvijaju i stječu nove.

Svi igra znakova su ujedinjeni u klanovima, koji je u ovom trenutku u igri - 22 (detaljna povijest tih klanova mogu naći u stripovima, koji su dostupni na web-mjestu).

Igrajte online igre Urban Rivals može biti na više načina igre. Na primjer, kao što su: Dnevni turniri, ELO, Survivor, Deathmatch. ...

U početnoj fazi, da ćete se boriti s igračima razinu (tj. ne kompleks). Tada, kao igra napreduje, što će postupno prijeći na teže razine (gdje morate pažljivo odabrati taktiku za borbu). Ekstremni razine će biti dostupan nakon što je dostigao visoku bar u igri (već postoje stroža pravila).

Za obavljanje borbi u urbanim Suparnici, te dobiti igrati novca (Clintz) i iskustvo. Zarađeni novac može biti potrošen na kupnju novih likova. U VIP-shop "Boutique", možete kupiti elita-kartica znakove, ali za pravi novac.

U Urban Rivals igrati, možete intenziviranje borbe sposobnost svojih karata putem posebnih tableta - Pillz (kao tableta povećava borbenu sposobnost znakova karticu 2 puta). Na početku borbe, dobivate 12 Pillz (koje možete distribuirati po volji između njegovih boraca 4) i 12 života. Glavni cilj u borbi - uzeti što više života od neprijatelja. Tko živi tamo će biti više, taj je pobjednik!

Igra Urban Rivals može biti dio postojećeg klanu ili napraviti svoj vlastiti ...

Općenito, igra je vrlo zabavna, možete opisati nju dugo, to je bolje igrati barem jednom. Dakle, Urban Rivals ček za vas čeka!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more