Oznake

V diže se

Alternativna imena:

V Rising je RPG igra koja će prikazati život vampira iz potpuno drugačije perspektive. Ovdje ćete vidjeti sumornu, ali vrlo lijepu grafiku, dobru glasovnu glumu i glazbu koja će stvoriti pravu atmosferu u igri.

Život vampira nije tako lak kao što se čini. Mnogo je faktora koji mogu naškoditi ovim stvorenjima noći.

Da biste preživjeli, morate obratiti pozornost na nekoliko područja aktivnosti odjednom.

Evo nekih od njih:

  • Istražite ogroman otvoreni svijet i otkrijte njegove misterije
  • Izgradite dvorac da postane vaše uporište, gdje se možete oporaviti i opustiti
  • Radite samo noću, čuvajte se razornog dnevnog svjetla za vas
  • Prikupite resurse da poboljšate svoju opremu i oružje
  • Porazite svoje neprijatelje, otključajte nove sposobnosti i razvijte one koje već imate
  • Postanite usamljeni lutalica ili okupite tim prijatelja koji će vam pomoći na vašem putovanju

Raditi sve u isto vrijeme neće biti lako, pogotovo u početku, ali s vremenom ćete se moći naviknuti na igru.

Prije nego počnete igrati V Rising, neće vam škoditi da prođete kroz kratke upute i savladate kontrole.

Dalje, idite svojim putem. Na samom početku igre pokušajte ostati što je moguće neprimjetniji kako ne biste naletjeli na prejake neprijatelje, inače bi vaše putovanje moglo biti prekinuto mnogo ranije nego što biste željeli.

Kad steknete dovoljno iskustva, više se ne možete bojati takvih slučajnih susreta.

Arsenal sposobnosti kojima možete ovladati je zaista ogroman. To mogu biti razne borbene tehnike i posebni napadi, ili čak pretvaranje u životinje ili umjetnost hipnoze.

Razvijte svoje talente i čak možete nadmašiti svjetski poznatog Drakulu.

Pretvorite svoj dvorac predaka u neprobojnu tvrđavu. Ne dopustite drugim lutajućim vampirima i osvetoljubivim seljacima da vas preuzmu. Izgradite neprobojni zid oko dvorca i zaštitite sve prilaze smrtonosnim zamkama.

Svijet oko nas je pun stanovnika. Neće vas svi dočekati, ali tu ne možete ništa učiniti. Pratite čudovišta, uđite u njihove jazbine i odnesite sve dragocjenosti koje tamo pronađete. Uništite razbojnike kako biste preuzeli blago koje su stekli. Terorizirajte naselja seljana u blizini. Uništite ili pokorite druge vampire koji su zalutali u vaše područje.

Kao što vidite, nikada vam neće biti dosadno.

Također, pripazite na to da jedete na vrijeme, kao i svim stvorenjima ove vrste, potrebna vam je redovita prehrana ljudskom krvlju. Razmotrite koliko je glavni lik ispunjen prije nego što preuzmete sljedeći zadatak.

Nisu svi ljudi vrijedni uništenja, jer ne možete sami upravljati tako ogromnim dvorcem. Pokorite stanovnike sela i učinite ih svojim vjernim slugama.

V Rising besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji način. Igru možete kupiti na platformi Steam ili na službenoj web stranici programera.

Instalirajte igru sada i saznajte kako je to biti vampir!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more