Oznake

Valheim

Alternativna imena:

Valheim je definitivno igra vrijedna pažnje. To je RPG, ali također i jedan od najboljih simulacija preživljavanja u otvorenom svijetu. Lijepa grafika u klasičnom stilu i vrlo dobra audio pratnja čeka igrače u ovoj igri. Osim toga, igra je kooperativna, možete je igrati i sami i s prijateljima. Co-op način rada može se pridružiti do 10 igrača.

Prije nego što zaigrate Valheim upoznajte skandinavski ep. Reći će vam da je nakon bitke, vrhovni bog Odin poslao nasilne zatvorenike u deseti svijet koji se zove Valheim. Nakon toga je odsjekao grane Yggdrasila koje povezuju ovaj svijet s drugim svjetovima. Ali nakon nekog vremena, Odin je saznao da su zarobljenici preživjeli i da kuju zlo protiv ostatka svjetova. Tada je Odin poslao duše ratnika iz Mitgarda u Valheim da osujeti te planove.

Tijekom igre bit ćete upravo takav ratnik. Ogromni gavran će vas odvesti do samog središta i od tamo morate započeti svoje putovanje kroz zemlje Valheima.

Nema tako malo zemalja u ovoj igri, ne možete je proći za nekoliko sati.

Posjetit ćete:

  • Livade
  • Crna šuma
  • Močvare
  • Planine
  • Ravnice

A ovo je samo dio popisa. Ali prije svega pronađite materijale za oružje i alate.

Da biste otišli na sljedeću lokaciju, morate pronaći i pobijediti šefa trenutne. Ponekad ga je teško pobijediti, ali ponekad ga je jednostavno teško pronaći. Nakon što pobijedimo bossa, dobivamo njegov trofej i objesimo ga na kuku u naselju.

Prilikom prolaska ne samo da skupljate resurse za izradu oružja i oklopa za sebe, već i opremate svoje naselje. U tome niste ograničeni, možete neko vrijeme zaboraviti na kampanju priče i početi graditi, rekreirajući, na primjer, grad iz druge igre. To je kao Minecraft. Gradnja je zanimljiva, konstrukcija čak uzima u obzir zakone fizike. Potrebno je pravilno izračunati težinu zgrade i potrebnu snagu nosača, inače će se sve srušiti. Vrijedno je biti oprezan pri vađenju resursa, lako vas čak može prikovati drvo.

Gradnja, stvaranje naselja nije ograničeno. Posadite vrt, posadite vrt. Uzgajajte pčele ili čak nabavite psa i mačku.

Ovo cijelo kućanstvo treba zaštitu, potrebno je sve ograditi zidovima na vrijeme, inače trol koji je odlutao na svjetlo definitivno neće zadovoljiti vas i druge stanovnike sela.

Trebat će vam materijali za izgradnju. Moći ćete koristiti čamce za dostavu svega što vam treba. Na početku igre to će biti jednostavna splav, ali s vremenom će biti moguće izgraditi dugi brod. Ali nije sve tako jednostavno, ovo nije motorni čamac i morat ćete naučiti koristiti jedro, s obzirom na to da vjetar nije uvijek dobar.

Hrana igra neobičnu ulogu u igri. Niste u opasnosti od smrti, ali hrana vam daje neke pozitivne učinke, a različite vrste hrane imaju različite učinke.

Borbeni sustav također nije lišen pažnje programera, sve je vrlo realno. Različiti neprijatelji mogu imati slabosti prema određenim vrstama oružja, to je najbolje uzeti u obzir, posebno u bitkama šefova.

Valheim preuzmite besplatno na PC, nažalost neće raditi. Ali ovu igru možete kupiti na igralištu Steam ili na službenoj web stranici.

Počnite igrati odmah i uvjerite se da je ovo jedna od najboljih igara ovog žanra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more