Oznake

Varijabilni World

Alternativna imena: Promjenjiva World

Varijabilni World online - multiplayer igra u stilu futuristički vojne strategije.

Online igre Varijabilni Svjetska ne nameće određene zahtjeve sustava na svoje računalo, pa čak i sa dostupnim mobitela i pametnih telefona, ali problemi mogu nastati kada pokrenete igru ​​u preglednik Opera Mini (web preglednik za mobilne uređaje).

Pridružite nam se u igri Variable svijetu je vrlo jednostavan - potrebno unijeti željeni naziv zaslona, ​​lozinke, e-mail adresu te odabrati željeni jezik. Varijabilni World također nudi online registracije ćete automatski registrira na gaming forum s istim nadimkom, što je u igri.

U igri ćete morati istražiti nepoznati planet, te dobiti sredstva pomoću baze podataka. Varijabilni Svjetska online igra ima četiri resurs

- Metal (proizvodi robot rudar)

- Ulje (nafta stvara robota)

- Kvarc (quartz kolektor)

- Uran (urana rudarska robota).

Svi roboti, učinit će vaš robot kolektor. Kada igrate igru ​​online Variable World, onda ćete imati mogućnost dizajnirati robota za svoje potrebe, a po potrebi ih mijenjati. Osim toga, sami će proizvoditi oružje i oklop, štiteći ga, naime:

- Kinetički oružja (i metalni oklop)

- Laser oružja (reflektirajući oklop)

Plazma oružje (energetski omotač).

Oružje i oklop što trebate, kao ostali igrači će nastojati uhvatiti svoju bazu i odaberite svoje resurse. Kako bi se uspješno obranili i napadu, igra s promjenjivim World online vam daje priliku da razviju svoje vlastite taktike za to sve tri runde borbe. Ova taktika onda možete nazvati i spasiti se povremeno ga koristiti uspješno, a da ga se ne stvaraju iznova.

Moći ćete birati između tri vrste napada na neprijateljske baze

- Hvatanje,

- Zanimanje

- Trka.

Capture omogućuje vam da se sva dobit iz baze okupacije - samo 40%, dok se nagnete namjerava preseliti neprijateljske baze za nekoliko stanica s mogućnošću odbacivanja. Svi trofeji koje primate u slučaju uspješnog napada pretvaraju u novac.

Da bi se čak i izgledi u borbama baze može napasti samo jednu vojsku, u kojoj je, osim toga, ne postoji ograničenje na težinu oklopnih jedinica.

Igra promjenjivi svijet Online dobro da je davanje stati u red svoje baze podataka, možete otići offline, dok se baza podataka će naporno raditi. Rano u igri bit će vam dati tri baze, te s povećanjem tvoja razina će porasti i sposobnost da kontroliraju veći broj baza.

Za uspješnije igri ćete morati razviti alate kao što su

- Ekonomika jedinica (znanost, tehnologija, tržište),

- Blok dizajn (blokirati izračun snage, projektiranje oružje i oružje)

- Prijevoz blok

- Block geologije.

S povećanjem razvoj svakog bloka na razini kada se igraju u promjenjivoj svijetu, ili ste dobili priliku da zarade više, ili priliku za izgradnju bolje robote, ili premjestiti brzo proizvoditi više sredstava, odnosno.

Na planeta gdje ćete voziti izvlačenje resursa, postoji ogromna raznolikost krajolika - rijeke, planine, pustinje, šume, gradove, gdje se može dobiti određenu vrstu resursa ili dizajn blokova za jeftiniju cijenu.

Počinjete igru ​​u posebnom prostoru za početnike, gdje nitko ne može oduzeti svoju bazu. Čim se osjećate u mogućnosti u potpunosti igrati Variable svijet, članstvo u Savezu - Sindikat do 20 igrača koji podržavaju jedni druge.

Variable World Registracija je dostupan u tri poslužitelja planeta

- Sirius

- Vega-1

- Antares.

Promjenjiva World će otvoriti daleki planet, što će svladati korištenje robota, i razviti svoje vlastite taktike borbe.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more