Oznake

Vikinški rat klanova

Alternativna imena: Vikinški klanski rat

Igra Vikings rat klanova (Vikings rat klanova) na računalu.

Viking Igra Rat klana odvest će igrače u sjeverne zemlje, gdje je priroda surova, a samo najjači, najpametniji i najhrabriji mogu preživjeti. Snježne planine okružuju opustošene gradove koji su preživjeli od barbarskih napada, mole se Odinu da prežive još jedan dan. Ali nije sve tako tužno kao što se čini na prvi pogled, glavna prednost ove nacije je snaga uma i hrabrosti. Jedan vojnik vrijedi desetak, glavno je pronaći mudrog vladara koji će ih navesti da se bore protiv neprijatelja i da će moći podići ekonomiju devastiranih gradova.

iPlayer Vikings War of Clans je izvrsna kombinacija strategije za više igrača i igra uloga. Korisnici će se moći izraziti na različite načine - postati urbanisti, razviti gospodarstvo i uspostaviti diplomatske kontakte, i naravno pokušati se kao mudri zapovjednici kontrolirati najjaču vojsku koja će braniti novostvorenu državu. U ovom svijetu jedino je pravilo moguće samo silom, uz podršku hrabrih ratnika, proširiti granice grada i uspostaviti zakon u tim oštrim zemljama.

Viking zemljišta nastanjuju Yarly, ovdje vlada kaos i svatko želi dobiti što više oskudnih resursa, kao i neograničenu moć. Kako bi pokušali postati gospodar snježnih područja i preuzeti kontrolu nad bogatstvom u igri Vikings War of Clans, potrebna je registracija. Morate proći kroz njega samo jednom, popuniti sva polja u odgovarajućem obliku, naime, izmisliti nadimak i ostaviti email adresu. Još je lakše prijaviti se putem računa u nekoj od društvenih mreža.

Značajke igre Vikings rat klanova.

Nakon završetka postupka registracije, igrači mogu odabrati heroja, virtualnog vladara. Može biti i muško i žensko. Sve vrste su vrlo karakteristične, krv Vikinga teče u njih. Nakon što je napravio izbor, junak dobiva na imovinu malog poda ruiniran dvorac, i nekoliko ljudi koji su preživjeli od konstantnih racija. Nekada veliki grad je uništen, zgrade uništene, a mudri starješine koji su vladali ovim naseljem ubijeni. Glavni zadatak igrača je obnoviti grad, uspostaviti vađenje potrebnih resursa i stvoriti vojsku. Svaka zgrada je važna za razvoj gospodarstva i vojne moći:

  • O farmi će se brinuti za hranu;
  • Radnici u pilani rade, praveći dasku iz šume, neophodnu za izgradnju;
  • Na kamenolomima je rad u punom zamahu, potrebni su jaki zidovi za pouzdanu obranu;
  • U kovačnicama, stvori oklop i odjeću za heroja, u njoj on može postati nepobjediv;
  • V izliječiti ratnike; Na njihovim imanjima će biti obučeni za vojne trikove.

B Vikings War of Clans nije moguće igrati na računalu bez razvoja znanosti i stjecanja znanja, korisnici su sretni u tome, neprijatelji ne mogu uništiti svitke starješina, njihova mudrost može ići suvremenom vladaru ako nađe vremena za proučavanje folija. Još jedna značajka igre je dostupnost karata, od kojih su sve 81, kako se razvijaju, od razine do razine, otvara se mogućnost da se premjeste u nove zemlje.

Geroi je zasebna priča, može se razviti, stječe iskustvo i znanje. Što je više zadataka završeno, bitke su pobijeđene i dobra djela učinjena za stanovnike i grad. Što je veća snaga karaktera. On dobiva sposobnost da ima čak i manju vojsku koja ga vodi do pobjede nad najjačim neprijateljem. Što je viši stupanj junaka, što ga proizvodi više artefakata i oklopa, oni daju superiornost nad drugim igračima.

Igranje Vikinga Rat klanova na PC-u mnogo je lakše ako se pridružite nekom od klanova. Bez saveznika ne možete pobijediti ujedinjene neprijatelje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more