Oznake

Rat klana Vikinga

Alternativna imena: Rat klanova Vikinga

Game rata klana Vikings na računalu idu na put ratnici

Plarium redovito zadovoljava ljubitelje MMO strategija novim gaming proizvodima. Rat iz klana Vikings izašao je 2015. godine. i od tada samo podiže ljestvicu za popularnošću zahvaljujući redovitim ažuriranjima. Igra je razvijena kao mobilna aplikacija u kojoj se igrači iz cijelog svijeta mogu ujediniti u vikinške klanove i govoriti protiv neprijatelja.

Predloženi zaplet je vrlo dinamičan i raznolik. Također treba reći da se ratni klan Vikingsa može besplatno preuzeti na vaše računalo, kao i razviti vlastitu priču. Međutim, usporedo s tim osigurava se financijska komponenta kada su na raspolaganju resursi, artefakti i pumpanje za ubrzanu promociju i razvoj. Unovčavanje je poput sustava za besplatne igre, ali ponuda ulaganja stvarnog novca može se isključiti u postavkama.

Glavni zadatak igraca je da preuzmu mjesto Moci, koje se nalazi u središnjem dijelu bilo kojeg kraljevstva. To je moguće samo kao dio vašeg klana.

Vođa klana, koji je to uspio, postaje kralj kraljevstva s zarobljenim mjestom moći i može dodijeliti bilo kojem od podređenih jedan od 16 predviđenih naslova. Nakon što je postao vlasnik novog ranga, igrač doživljava sav svoj utjecaj, i pozitivan i negativan.

Karakteristične značajke igre

Još jedan važan detalj od 2017. godine bila je prilika za preuzimanje klana Vikings na svoje računalo. U ovom slučaju scenarij i zadaci ostaju isti:

 • Izradite i poboljšajte klanove
 • Razvijajte svoj grad tako da izgradite potrebne sadržaje Za vađenje resursa (hrana, minerali, drvo, metal)
 • Akumulirajte valutu igre (srebro i zlato)
 • Pumpajte glavni lik
 • Sudjelujte u bitkama
 • Postizanje vodećeg cilja

igrača postaju jarci i klanovi zajedno s do 100 članova. Svaka ima jedinstvenu heraldiku, slogan, naziv i hijerarhiju:

 • poglavica
 • Starci
 • generali
 • Ratnici
 • Obični

Vikinzi Game Clan rata ujedinjuje ljude iz cijelog svijeta, a sam se sastoji od raznih kraljevstava u kojima živi 45.000 igrača. Svaki od njih gradi svoj grad, tako da se tada može slobodno kretati po teritoriju svog rodnog kraljevstva. Dopušteno je čak i prenošenje osobnog naselja u drugo kraljevstvo, ali samo jednom, pa dobro razmislite prije sudbonosnog koraka.

Malo o bitkama

Svi znaju koliko su Vikinzi ozbiljni, a sve svoje svjesne živote provode u osvajanjima. To je ono čemu je posvećena igra Vikings Clan War, iako važan ekonomski dio nije isključen.

Ovdje se bore svi klanovi i kraljevine. Kao dio "klanske bitke", predstavnici skupina iz različitih kraljevstava prisutni su u areni kako bi izmjerili snagu i vještine. Ishod bitke ovisi o tome koliko su vaši ratnici pumpani. Pobjednik se nagrađuje bonusom cijeli tjedan, nova znanja stižu ubrzanim tempom, a razina gradnje i razvoj resursa citadele ubrzavaju se za 10%.

Također, igra Viking War of Clans organizira masovne kraljevske turnire. Kraljevstva su nasumično uparena i bitka počinje. Pobjednik dobiva rudnik Gold of the Gods, gdje je miniranje dragocjenog metala deset puta veće nego u klasičnim rudnicima zlata.

Druga igra rata klana Vikings unutar klana omogućava vam stvaranje jurišnih trupa za napad na neprijateljske gradove. Kao međusobna pomoć, igrači mogu razmjenjivati u200bu200bresurse, korisna znanja i vještine, što stvara snažne saveze među prijateljskim klanovima.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more