Oznake

Selo i farma

Alternativna imena:

Village and Farm zabavna farma za mobilne platforme. U igri ćete vidjeti svijetle grafike u crtanom stilu. Glazba je odabrana tako da čak i na oblačan, kišni dan razveseli.

Ovdje ćete pronaći puno ugodnih poslova oko kuće:

  • Obnoviti i proširiti kuću i štalu
  • Graditi radionice i tvornice
  • Pokretanje i njega životinja i ptica
  • Posijati polja i žeti na vrijeme
  • Trgovina gotovim proizvodima
  • Izvršite posebne zadatke i steknite iskustvo
  • Upoznajte susjede s farme

Ovo je kratak i nepotpun popis slučajeva. Počnite igrati Village and Farm i sami otkrijte koliko različitih zadataka i još više zabave postoji.

Za početak, da biste razumjeli kontrole, bilo bi najbolje proći malu obuku za koju su se pobrinuli programeri.

Nije sve ograničeno samo na aktivnosti farme. Imat ćete priliku posjetiti najbliži grad, pa čak i otvoriti trgovine. Ribnjak u blizini vrijedi posjetiti kako bi pecali ili postavili zamke za rakove.

Rasporedite zgrade na farmi kako god želite. Za dekoraciju možete kupiti ukrasne predmete. Odaberite ogradu i zasadite prostor egzotičnim voćkama i cvijećem. Uzgajati pčele za dobivanje voska i meda.

Nabavite si kućnog ljubimca ili više njih odjednom. Čuvajte svoje ljubimce i ne zaboravite se igrati s njima.

S vremenom će proizvodni lanci postati dugi, što znači da će biti potrebno više skladišnog prostora. Proširite svoju staju i izgradite silos za skladištenje svojih zaliha. Neće biti lako, građevinski materijal je teško nabaviti i trebat će ga puno.

Moći ćete trgovati proizvedenim proizvodima na tržištu igara, kupci su stvarni ljudi. Saznajte što je najveća potražnja i uspostavite proizvodnju.

Pozovite prijatelje da se igraju ili upoznajte nove. Stvorite zajednice i zajedno sudjelujte u natjecanjima. Ako je potrebno, uvijek možete zatražiti pomoć od saveznika ili im pomoći. Za komunikaciju, ovdje je omogućen zgodan chat.

Pridružite se igri svaki dan i osvojite dnevne i tjedne nagrade za aktivnosti. Dovršite dnevne zadatke kako biste zaradili još više darova.

Praznicima i tijekom velikih sportskih događaja pronaći ćete mnoga tematska natjecanja s nagradama koje inače nećete dobiti. Skupite cijele zbirke takvih predmeta.

Često se objavljuju

ažuriranja koja donose više ukrasa igri i nove, još zanimljivije zadatke i natjecanja.

Trgovina u igri omogućit će vam kupnju građevinskog materijala i drugih resursa za valutu u igri ili pravi novac. Asortiman se ažurira svaki dan i često se potrebna roba može kupiti s popustom. Ali i bez ovoga ćete uspjeti, samo će trebati malo više vremena.

Možete besplatno preuzeti

Village and Farm na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Počnite igrati sada kako biste počeli graditi svoju farmu iz snova!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more