Oznake

VirCities

Alternativna imena: VirCities

VirCities online - besplatni browser-based multiplayer igra koja simulira život građana. Ti će se pojaviti u ulozi nekog lika od stanovnika grada, te će razvijati i svladati određenu struku, da izravno sudjeluju u politici i pokušati učiniti sve što je moguće kako bi rodni grad procvjetao. Naći ćete se okruženi različitim ljudima, od kojih su liječnici, poslovni ljudi i običnih radnika i političara. Igra VirCities nije u interakciji s njima je nemoguća. Tijekom igre će biti situacija u kojoj jedan ili drugi način moraju nositi s ostalim stanovnicima metropole. Na primjer, ponekad treba netko da pomogne, recimo, nemilosrdno glavobolju i očajnički treba posjetiti liječnika - to je problem, a ne odlučuje sama. Ili imate bilo kakvih pitanja u vezi, pa zašto ne tražiti savjet od zaposlenika? Vrijedno je reći da je igra podrazumijeva VirCities društveno aktivan stil života i biti pustinjak ne radi. Osim igranja interakciju, igrači su u mogućnosti da komuniciraju jedni s drugima putem chat. Dakle, kao što možete vidjeti, samoća ovdje i ne miriše! Pridružite nam se naći pouzdane prijatelje, početi dating teška i samo zabaviti s uzbudljivim igrama!

Igrajte besplatne VirCities može biti bilo tko. Osim toga, projekt je stvarno povoljno i ne šokirati korisnicima visoke zahtjeve sustava. Gameplay je vrlo pogodan za Internet-povezan računalo prosječnoj konfiguraciji, i, naravno, imamo jedan od modernih preglednika. Postati novi stanovnik će VirCities registracija. Proces izrade računa je kako slijedi: upišite pseudonim, prema e-mail adresu, lozinku i potvrdite mislio na slijedećoj liniji određuje podu, kao i željeni grad, izabrao avatar, uveo nadimak Pozvao si igrač (ako je dostupan) i prepisivati ​​kod sa slike. Konačno morate potvrditi da prihvate sporazum korisničkog a zatim kliknite na "Prijava gradu."

Tijekom registracije, odabrali ste jedan od pet gradova. Ponudio takve gradove kao Moskvi, Londonu, New Yorku, Pekingu i Tokiju. Pojavivši se u odabranom gradu, kao početnik ćete morati živjeti u sobi u studentskom domu, što ste dali. I na početku vrećice mogu dobiti neki novac da prežive prvi put. Morate naučiti i shvatiti što je što. Preporuča se početi s jednostavnim zadataka koji su posebno dizajnirani za novozaposlene. Usput, posao odustaje a također će vas obavijestiti ako se nešto nije jasno.

Više ili manje majstor, Druga stvar koju trebate učiniti je - naći posao. Neophodna za postojanje nekog drugog izvora prihoda nakon što je proveo dio novca, naći ćete se u slijepoj ulici. Lik koji stalno morati kupiti neke stvari, hrana. Zanimanje mogu birati po želji. Zatim morate razvijati svoje vještine i rasti u profesionalnom smislu. Koliko sati dnevno na posao će se riješiti sami. Ali ne zaboravite da je junak svakako će trebati barem nekoliko sati sna, ili pak u utrci za bogatstvom, to samo pada od umora koji se nakuplja u korak s obračunate plaće. Tijekom vremena, od vas će uštedjeti dovoljno novca za otvaranje vlastite tvrtke i više neće raditi za nekoga drugoga. Valja reći da je u tom smjeru Korisnik je dao slobodu izbora. Želite otvara proizvodni pogon, što želite - Laboratorij za istraživanje, želite - Trgovina za obradu resursa ili proizvodnom pogonu za samih sredstava i tako § Za početak poslovanja, potrebna vam je licenca i biti u mogućnosti kupiti ga s vlastitim štednju.

Jasno je da li će igrati VirCities, fokusirajući svoju pozornost ne samo na radnim mjestima. Tako ćete biti u mogućnosti, ako želite posjetiti posebnu bazu i sudjelovati u borbama. Ona pomaže puno za bijeg od svakodnevnih briga. Sustav borbe uključuje borbe s robota i drugih igrača (uz njihovu suglasnost). Tu je bitku na automatski način rada. Uspjeh ovisi o parametrima, koja je obdarena bilo heroja, kao i oružje koristi.

Zanimljiv način u gaming svijetu je politički sustav. Na čelu grada stoji. Ona je odgovorna za upravljanje javnim tvrtkama koje se nalazi u gradu, a nude različite zakone, koji su o njima raspravljalo na sastanku takvim ozbiljnim ljudima kao savjetnici. Vijeće odlučuje glasovanjem hoće li ili neće propustiti još jedan zakon. Svi gradski stanovnici mogu sudjelovati u političkom životu i utjecati na sudbinu grada odvojeno. Uostalom, svaki mjesec glasova, što je rezultiralo mjera i izabranih vijećnika. Valja reći da ne postoje ograničenja i može izvoditi bilo koji građanin. Dakle, ako postoji takva želja, možete premjestiti u politici.

Igra ima mnogo različitih elemenata. Gameplay stvarno je zasićen i fascinantno! I bolje da umjesto da se čita o značajkama projekta, što su na vlastitom iskustvu će cijeniti svoje zasluge. Vjerujte mi, da ćete biti oduševljeni - nije točno suočava razočaranje! Dobro raspoloženje i puno sreće u svim vašim nastojanjima!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more