Oznake

Virtonomics

Alternativna imena: Virtonomica

Virtonomics Online - jedinstveni besplatni preglednik multiplayer online igra formata, čija je provedba nema analoga na internetu. Uglavnom, online igre Virtonomics - velika ekonomska simulatoru. U okviru ove online igre komuniciraju i međusobno milijuna članova iz cijelog svijeta.

Pridružite nam se u igri Virtonomics ne potrajati dugo, te je potrebno samo uvjet kako bi se početi igrati igru ​​Virtonomics online. Za registraciju, morat ćete odlučiti o virtualnom zemlji u kojoj igrate i mail adresu. Zapravo, nakon što ste došli na e-mail obavijesti da je registracija Virtonomics je završena, možete sigurno početi igru. Odabirom državu mora biti tretirana vrlo pažljivo, jer će postati vaš virtualni dom gaming svijetu.

Virtonomics online igre, to nije pretenciozno geografski položaj ili dobi i socijalnih čimbenika igrakov i igrati to može biti svatko tko voli, ne samo uzbudljivo, ali to čini igru ​​potez Bashers, nadu.

Uglavnom, igra klijent - je mjesto oko kojeg se vrti cijeli gameplay. To svi starosjedioci živjeti i virtualni svijet Virtonomics. Igra simulira kvalitativno određeni gospodarski procesi i operacije koje se javljaju u svakodnevnom životu u većini velikih tvrtki, a ponekad čak iu državnom aparatu. Gameplay je uvjetno podijeljen u nekoliko sektora djelovanja: trgovina, industrija, bankarstvo, znanost i burze. Osim tih industrija, igra je dostupna nekoliko drugih, u kojoj ćete pronaći sami počinju igrati Virtonomics.

Virtonomics online igra je konstruiran tako da vaše naredbe su određeni sadržaji: trgovina, dionički fondovi, tvrtke ili čvrsta, nekako sudjeluje u poslovnim procesima. Po vlastitom nahođenju, možete zaposliti radnike u svoju tvrtku, odrediti njihove plaće i osigurati da se, koliko je to produktivno i učinkovito djeluju, upravljaju zalihe potrebnih sirovina za svoju tvrtku je uvijek proizvesti profit. Na raspolaganju je i mogućnost kontrole vanjsku financijsku politiku. Vi osobno može odrediti cijene proizvoda koji su izdani. Virtonomics igra koja gotovo nikad ne umaraju se dokazao kao izvrstan gospodarski simulatoru i dobre teoretske i praktične osnove za one koji su oduvijek sanjali raditi svoj posao, ali previše njeguje svoj novac kako bi ih riskirati počinju studirati poslovno upravljanje. Vidno zadovoljni s mogućnošću prodaje poduzeća s drugim igračima.

To samo tako se dogodilo da je u poslovnom svijetu od konkurencije ne ide nigdje. Sučeljavanje u ovom području javlja metode kontrole na tržištu roba, roba prodanih vrijednosnih papira. Naravno, programeri nisu pošteđena stranu i razne poslove, sporazumi i savezi su odličan alat za razvoj vaše poslovne sobstvennogoo. Ono što je stvarno ništa za reći, naglasak na socijalnu komponentu igre nije napravio uzalud, i isplatilo se.

Vrijeme u Virtonomics preračunava svake noći i jedan normalan dan vremena letenja cijela igra tjedna. Prema tome, svaki tjedan na tržištima promijeniti one ili druge financijske pokazatelje, cijena skakati, burzovni indeksi uvijek ići gore i padaju dramatično, skladišta prepune novih resursa i svoju tvrtku donosi vam zaslužio prihode. Dvije riječi, život svodi. Svaki put nakon ove izmjene možete utjecati na određene parametre svog poslovanja, što je naknadno utjecaj na performanse koje se obračunava na kraju sljedeće utakmice u tjednu.

U principu, ne-brainer da novac - glavna valuta i primarni izvor u igri. Oni mogu potrošiti na razvoj postojećih poduzeća, izgradnju novih proizvodnih, pomagala i još mnogo toga.

Ukratko, moram reći da je igranje online igra Virtonomics vrijedno svakoga tko vidi alternativni uredski ropstvo i duša sanja svoj slučaj. Registrirajte se i njegovati pravi svjetski poznatu tvrtku! Vrtoglavi svijet poslovanja i puno novca čeka na vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more