Oznake

Lord of the Galaxy

Alternativna imena: Lord of the Galaxy

Lord of the Galaxy online - multiplayer online strateška igra za besplatno. No, uloviti sve što strategija nije jednostavna, ali ne puno - strateški. Počevši igrati igru ​​Gospodara Galaxy online vam automatski dodjeljuje vlasnik cijele planete, koji će biti mjesto za vaše moćnog carstva, njegovati i razvijen od strane vas na putu do svjetske dominacije. Pridružite nam se u igri Lord of the Galaxy je vrlo jednostavan. Sve što se traži od vas da bi se odmah početi igrati online igre Gospodar Galaxy - upišite naziv računa, adresu vašeg računa e-pošte i lozinkom. Zapravo, malo jednostavnih koraka i registracija Gospodar Galaxy je završen. Odmah hvata oči malo ležerno djelo usluga e-pošte, ali zato pismo potvrđujući aktivacije računa doći odmah. No ne gubite nadu, vi ste sigurni u svoju zasjedi.

Online igre Gospodar Galaxy provodi se tako da svaki igrač koji vodi vlastiti planet, čineći svaki mogući napor kako bi se osiguralo da je njegova domovina postala najutjecajniji i može biti u galaksiji i šire.

Na početku imate u dionice je pet jedinica na kristal i metal. Sve to - resursi potrebni za izgradnju različitih mina. Razina vaših rudarskih objekata koje morate razvijati i kontinuirano pratiti njihov kvalitetan rad, jer je kao i kod promjene stanja u svojim skladištima u značajnom je porastu proizvodi iznenađujući broj resursa. Kontrole proizvodnje, programeri trebali zahvaliti počiva na ramenima svojih automatiziranih pomoćnika, tako da čak i ako su offline, vaši rudnici nastaviti raditi i napraviti potrebne sirovine u vašem prase banke.

Ali ne opuste, jer tik do vas razvija golemu količinu perspektive i velikih carstava, i vaši susjedi, s vremena na vrijeme ne zaustavi pripodnosit neugodnih iznenađenja u obliku grabežljivih napada, ratova i ostalih neugodnih stvari. Lord of the Galaxy online igra u kojoj morate držati na gotovs sjekiru.

Solarni - jedan je od glavnih baznih zgrada iz toga ovisi o tome kako će se energija se iznad rudnika. Zapravo, kontrola energije isporučena kroz poseban pokazatelj da pocrveni ako je potrebno izgraditi još nekoliko biljaka. Ako zatražili prelazi električnu energiju, onda ćete sigurno vidjeti na indeksu. Kontrola energije - važan dio igre, jer to utječe na to kako se brzo i točno možete razviti.

Zaštita carstvo iz hvatanje neprijateljskih vojnika provodi kroz niz flotnih jedinica za koje je moguće izgraditi brodogradilište. Tipkanje željene kollichestvo svemirskih brodova možete ne samo braniti od neprijatelja, ali i da ga posjete s obzirom na dobit po svoje resurse i napraviti mali sabbotazh.

Nam Laboratorij, dostupan je u igri, u izgradnji daje znanstvenu komponentu razvoja svog carstva, nakon njegove gradnje na raspolaganju će biti istraženi na desetke tehnologija koje ne jednom će vam pomoći iu miru iu ratu.

Obračun igre se odvija kroz tamne tvari - sličan novac. Sa svojim pomoći, možete kupiti elitne borce, otvaranje mogućnosti što istraživati ​​nove tehnologije ili taktičke manevre. Bonus dobila po vama ili nadogradnju ovisi o cijeni najma elitna jedinica - Policajac i njegov specijalizaciju. Samo za tamna tvar može kupiti razne bonuse klan ili poslati ga svojim prijateljima. Lord of the Galaxy na način da se igra s prijateljima će biti puno zanimljivije nego solo.

Iznad klan komponentu razvijatelje pokorpeli dovoljno ozbiljno. Zapravo, kao iu mnogim drugim igrama, možete organizirati svoj savez ili postati Srećom postoje. Dokaz izvrsna studija o socijalnoj komponenti igre su stalne nadogradnje na forumu dijelu klana igra u kojoj igrači su s vremena na vrijeme objaviti rat jedni druge i osvete.

Igrajte Gospodara Galaxy preporuča se svima koji muče jednostranosti različite igre u fantasy žanr. Ako želite okušati u ulozi velikog cara, koji pada na noge cijelu planetu - ovo je igra za vas. Prijavite se i dokazati svima da samo vi - pravi Gospodar galaksije.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more