Oznake

Reign of Fire

Alternativna imena: Reign of Fire

Reign of Fire Online - multiplayer online igra besplatno, izrađene u strateškom žanru. Izrađena je, usput, online igre Reign of Fire mašte i uvelike je - turn-based strategija, u kojoj se nakon određenog vremena svaki lik je dobio priliku biti slično. Glavni cilj igre - stvaranje i razvijanje pokrajine moćne države.

Pridružite nam se u igri Reign of Fire je vrlo jednostavan i ne zahtijeva puno truda. Sve što trebate početi igrati igru ​​online moć vatre - je da unesete naziv igre i lozinku. Zapravo, ova registracija Fire tijelo će biti izvedena.

Od samog početka, u vašim je rukama u jednom veličinama pokrajina hektara, čiji razvoj ovisi samo o vama. Povećajte svoje doznake možete uz pomoć dva načina: ognjem i mačem ili pomoću karizma, uvjeravanje i diplomatske vještine. Reign of Fire online igra koja zahtijeva jako ozbiljnu koncentraciju, ali ako još uvijek poslušati i ovisni o igrivosti, ako će doživjeti posebnu čar magije, koja je prožeta ovoj igri, onda se može jamčiti dobar provod.

Zapravo, odabiru put sirovu snagu s povećanjem unutar svoje provincije, morate razumjeti metodologiju takav sastavni dio igre, kao proglašenja izvanrednog stanja. Nakon što je osvojio provinciju ratni neprijatelj prolazi potpuno pod vašom kontrolom. Mudar potez s strorony programere je mogućnost da se u ratnom stanju sa samo dva neprijatelja odjednom. S obzirom na najavu što predsotavlyaetsya košulje četiri sata kako bi se pripremili za bitku. U područjima koja ste zarobili, možete instalirati jedan od nekoliko vrsta kontrole: monarhija, republika, demokracija, komunizam, diktatura, tiranije ili teokracije! Reign of Fire igra se kvalitativno razlikuje od ostalih proizvoda koji se prodaju puno različitih objekata, jedinica i drugih dobar, toliko potrebnim sofisticiranim igračima-gurmane. Ipak, igra kreatori nije ni malo truda na razvoju svoje države postala jako zanimljiva.

Glavni pokazatelj kvalitete razvoj vaše zemlje je veličina i snaga vaše vojske. Borilački likovi u igri, usput, napraviti ludi masivnu količinu: konjica, pješaštvo, katapulti, opsadne tornjeve, pa čak i zmajeve. Igrati igre online Snaga Fire ljubav sve ljubitelje vojne taktike i strategije, i samo se ljudi zabavljaju na podmukao pobjeda u brutalnim krvavih bitaka.

Uhvaćena svoj teritorij s vremenom će se razviti, steći vlastite vojarne, vojarne, koji će biti obučeni čarobnjaka i pješaštvo, tržištima, koja su ključna za gospodarski razvoj. Toranj čarobnjaci i rudnika, koji su proizvodili velike proizvodne rudarstva resursa je također vrlo važno za svakoga tko želi njegovo stanje razvija skladno.

Svaka zgrada ima svoju cijenu, mjereno u zlatnika i određenu količinu sirovina. Ne trebate se diskontiraju turn-based strategiju, što znači da je važnost izgradnje ovisi broj poteza za koje će se graditi. Ali možete popraviti situaciju, sve što je potrebno - kako zaposliti više radnika, a onda je vrijeme da izgrade svoje građevine značajno smanjena.

U igri kao vatra tijelo će biti ugodan i zanimljiv za sve one koji vole nepoznat, jer magija - to je ono što svemir prijenosa uživo.

Jedna od značajki igre - specifične potrošni, navedeno je u čarobnjačkom svijetu Magimatami. Oni su otvorili pristup igrača na razne bonuse ugodne, i vojne i industrijske.

Magee - glavni su likovi u igri. Na njihovoj razini razvoja i kollichestva ovisi sudbina inteligenciju kampanja sabbotazh neprijateljske vojske, i strašna razaranja veliki zmaj i uništiti svoje zgrade antagonisti.

Fire Power Play kao i svatko tko je kao dijete uvijek sanjao čarobnim avanture, a ako i dalje zvat i neistraženo dali vi vjerujete u bajke i da dobro će pobijediti - upisati i dokazalo ono što ste sposobni postati Lord of Fire!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more