Oznake

War of Empires

Alternativna imena: War of Empires

War of Empires Online - je besplatni online browser igra, koji je već stekao mnogo obožavatelja. War of Empires Online igre ima veliku grafiku i zanimljiv zaplet. Ova igra nudi vam izgraditi vlastiti carstvo, trošiti svoje civilizacije kroz mnogo ratova za svjetske dominacije! War of Empires online igre dostupne na bilo kojem preglednika i ne zahtijeva instalaciju igre klijenta.

Za ulazak u igru ​​zahtijeva registraciju rata Empires: odaberite na glavnoj stranici igre poslužitelju (Gladiator, Liu Bay, Megion Ankela, a uskoro će otvoriti još jedan - Vallat), a zatim klikom na "Registracija" gumb, U otvorenom tipu prozora u vaš e-mail, a zatim unesite svoju lozinku i pritisnite "Play". Prije nego što otvorite novu stranicu na kojoj ćete morati izabrati utrku Rima, Kine, Perzije i Egipta. Nakon odabira utrku, sljedeća stranica, možete odabrati svoj vlastiti slike, spol, ime junaka i ime grada, i mjesto na karti svijeta za svoj grad. Kliknite "Prijavi se igra" i da je registar u igri War of Empires završava.

Svaki heroj je Vještine su posebne sposobnosti koje se koriste u borbi. Vsego16 Sposobnost i mogu se podijeliti u četiri glavne skupine: snaga (to povećava brzinu napada i štete), Vodstvo (što se povećava broj vojnika), Agility (to ima utjecaj na zaštitu i života) i um (što povećava snagu i štetu). Sve ove sposobnosti može se crpi pomoću razine prolazak igre, odjeću i razne napitke.

Stvari koje će vam trebati za igru ​​možete dobiti za misije, za pobjedu u Den i medalje dobivenih u Areni. U igri postoje resursi kao što su rude i dragulja, koji možete poboljšati svoje stvari.

Igra War of Empires online igre ima tri glavne lokacije: svoj grad, svijet igre i Distrikta. Svako mjesto ima svoje karakteristike ...

Igra War of Empires razvinut pomoć ili unaprijediti strateško razmišljanje, što je korisno u stvarnom životu.

Hoće li igrati igru ​​War of Empires Online u svom gradu, gdje će obaviti niz obveznih misija trening koji će vam pomoći da brzo biti u stanju razumjeti sve aspekte igre. Tijekom treninga, preporučljivo je slijediti upute. U budućnosti, završetka misije možete steći potrebne resurse ili neke bonuse.

Svi gosti u igri su podijeljeni u osnovnu, a Daily razvoj. Prilikom odabira posla, od vas će biti vođeni svojim sadržajem, jer svaka misija ima svoj opis, cilj, smjernice o provedbi i, naravno, nagradu!

Igrajte online igre rat Empires ste vođeni ne samo od strane ekonomskih pokazatelja, ali i vjeru, i vojnu moć, kao i oni također utjecati na daljnji razvoj.

Igra ima pet ere koji može promijeniti tijek utakmice. Ovaj: Divlji ere Dark Ages feudalizam, srednjovjekovne i Empire.

Wild era - era počinje s ove igre koji možete graditi svoj prvi zgrade;

Shadow doba - u ovom razdoblju, možete izgraditi tržište, svetište, hram, streljaštvo, stožera, vrata i ogradu, pa čak i zapošljavanje strijelce

Feudalizam - u ovom razdoblju, možete izgraditi gradska vijećnica, stabilan, fer, ali i zaposliti konjanici

Srednji vijek - u ovom razdoblju, možete izgraditi školske heroje, Arsenal, zaposliti ballista i trebuchets (to su ratni strojevi)

Empire - u ovom razdoblju, možete izgraditi tvrđavu, kao i zapošljavanje posebnih postrojbi.

Napredak u svakoj novoj eri je teže od prethodnog.

Igra War of Empires je moguće pomoću aukciju, koja vam omogućuje da kupuju i prodaju razne predmete, vještina i svim ostalim igračima.

U ratu of Empires može igrati, boreći se u PvP-bitkama s drugim igračima. Evo nekoliko opcija za bitku: Attack (što možete učiniti za oduzimanje inozemnim kampovima), Pljačka (možete napraviti krađu resursa i zlata od ostalih igrača) i presresti (ovdje možete uhvatiti heroje drugim igračima na karti svijeta). Osim ovih PvP-bitaka, još uvijek može boriti s čudovištima.

Igra ima više Chat, Mail, forum, i lutrije. A to nije granica. ... Ako želite saznati više o igri ratu of Empires registracije će se otvoriti pred vama Zavjesa sve mogućnosti ove igre!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more