Oznake

Rat Russov

Alternativna imena: Ratovi Rus

Russov Rat Online - multiplayer strategija browser igre besplatno, svidi nam neobičan postavku. Online igre rat Russov nam govori o povijesti drevne Rusije, svojim tajnama i svojim posebnim i jedinstvenim kutke. Nedavno, uz pokretnu igru ​​sve više i više te igre ići, to je zbog činjenice da je njihova popularnost među zemljama ZND Igrovka raste. To je zato što je svaki od onih koji igraju te igre želi pridružiti jedinstvenu i autentičnu kulturu rodnoj povijesti. I treba reći da je ovo igra koju kvalitativno može pomoći.

Pridružite nam se u igri rata Russov vrlo jednostavan i ne uzima puno vremena. Za početak igranje igre rat Russov online, morate upisati korisničko ime, e-mail adresu i lozinku računa. Kasnije vaš mail će primiti pismo s obavijesti da je registracija Wars Russov završen i sada možete početi igrati igru ​​online Russov rat. Unatoč činjenici da je sama igra je browser, to ga ne spriječiti da samostalno klijent, jednostavan i lagan da se ne može, ali se radovati.

Na početku igre imate pravo izabrati naciju koja će predstavljati. Uglavnom, izbor nije baš nešto i ogromna. Na raspolaganju vam je prilika da se pridruže rusam ili djeca stepa i vjetar - nomadi. Russ je reći, su glavni narod u igri te su sjedeći. Nomadi isti i samo oni koji su uključeni koje su nosili na snazi ​​tvrđave u potrazi za onima koji su još uvijek jako dobar i bogat život je uspješno kapitalizirati na njih. Nomadski ratnici su vrlo jeftin za proizvodnju i najbrojniji. To je jedna od mnogih odjednom očigledno povijesnih prepisci, kroz koje možemo sa sigurnošću reći da je igra je napravljena da traje. Ti nomadi uskraćena mogućnost da se brane u utvrdama, dakle programeri uravnotežena prednosti obiju zaraćenih strana. Russov rata online igre, koji je siguran da koristite štrucu.

U igri, mi smo imali priliku birati između nekoliko lokacija: Pravilo Horde Počevši Russow ili Wild Field. Moram reći da, ako ste novi u igri, Wild Field je prava stvar za vas. Za sve ostalo, već pohaban i vrijeme testiran suzbijanje igrači izbor će ovisiti o vašem stilu igranja, i frakcija koje su izabrali za sebe.

Svidi povijesnu vjerodostojnost vojnih jedinica, koje obiluju u igri na ono što svaka vrsta ima određene svojstven samo njezine pozitivne i negativne strane. U principu, one ovise o specifičnim područjima u kojima ste uzimali ili oslobodite bitke.

Prvo igraju rata Russov na raspolaganju vam je malo mjesto koje morate biti na oprezu kako bi se zaštitili od napada, i na kraju graditi veliki maturante - tadašnji Megacities, nepristupačno i začaravajući snage.

Uglavnom, igra Russov Rat Online je osmišljen tako da ako taktici ognjem i mačem si stranac ili želite igrati na sigurno i biti sto posto sigurni u pobjedu, onda sve što trebate učiniti - to je samo mito neprijatelj časnik a onda vaše šanse za uspjeh značajno povećati.

U ratu Russov igrati za predstavnike Kneževim ruske mito i činjenica da je od samog početka utakmice da postane punopravna prijevoznika s kneževski naslov. Vi ćete biti podređena određenom stanju vaših seljaka, kmetova i nekoliko malih kuća, baš kao u staroj Rusiji.

Igra rata Russov online je besplatna, ali uvijek možete dobiti klijenta u kojoj su programeri poboljšanu grafičku komponentu igre, čime se osigurava vam još veću uronjenost u svijetu, puna zagonetki rodnoj povijesti. Treba napomenuti da su prednosti umetanja završiti pravi novac, a to se ne može, ali se radovati.

Dakle, ako se priča nije stranac na vas, ako se krvarenje unutar velikih knezova ili gospodari stepa i braća vjetra, ne lunjati i uvijek igrati ovu veliku igru. Sad priča obistinilo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more