Oznake

Time carstva

Alternativna imena: Timeage

Time of Empires Online - besplatna multiplayer online browser-based igra, izrađene u žanru globalnoj strategiji. Mnogi upoznati s ovim remek gaming industriji kao "civilizacije", i tako online igre Time of Empires Online je rođak online. Cijela priča se vrti oko stalnom sukobu suprotstavljenih gradove i Države, Velika u klanovima, počevši od antičkog razdoblja i ostavljajući za razvoj u dalekoj budućnosti.

Datum Vrijeme Game carstava jednostavan i razumljiv svima i uzeti vam vrlo malo vremena. Sve što trebate učiniti - da unesete naziv igre ući u igru, password za ulazak sigurnosti i vaše e-mail adrese, koje su nakon nekog vremena dobili obavijest da registratsiyaVremya carstva je gotova.
Time of Empires online igre nije pretenciozno tehničke informacije o vašem računalu, jer kako bi mogli uživati ​​u gameplay, morat ćete je bilo koje računalo koje podržava mogućnost pristupa internetu i instaliran to radi.

Počevši igrati on-line vrijeme carstva, što je djelovao kao mudrog vladara, su u posjedu nekoliko gradova. Vaše odgovornosti obuhvaćaju cijeli niz upravljanje izdaje svoje zemlje: od izgradnje raznih objekata i istraživanja, do objave rata, mira, štedi naciju od raznih epidemija, poput kuge ili pošasti. Igra je turn-based, i vaš lik ima određenu količinu akcije bodova u dan da on može provesti. U svakoj zgradi, istraživanja ili bilo što drugo proveo određeno vrijeme.

Naravno, odabiru agresivni razvojni put, možete odmah ići u rat s bilo koje od susjednih plemena prilično slab, ali iskusni igrači preporučiti počinju igrati igru ​​online Time Carstvima prije vsegodumat na jačanje moć vlastitim naseljima.
Uglavnom, većina zgrada Donosimo vam neke prihode u obliku određenih resursa, kao što su Oscar akumulirati "znanja", pomoću koje možete istraživati ​​nove tehnologije. Baš kao što je u većini globalnih strategija sa kronološkom komponente prisutne u igri za podjelu tehnološkog doba. Samo ne zaboravite na dobrobit svojih štićenika, primjerice, hrana se troši na održavanje održivost mještani i vojnika za zlatom može steći zgrade i pristup posebnim sposobnostima. Baš kao iu "civilizacije", igra ima opću razinu dobrobiti svog zemljišta. Ako je nizak, strah da će tvoji podanici emigrirati u susjednu zemlju.

Nastavljajući igrati u carstvu troše malo vremena na razvoju države, može se sa sigurnošću uzeti za dovođenje predmet političkog i vojnog sustava vaše zemlje. Ovdje možete zaposliti različite likove koji imaju posebnu zadaću i jedinstven za svaku epohu.

Gameplay je vrlo dinamičan i početku kontrolirati sve okolno zemljište i svoju državu može činiti prilično lak zadatak. No, s vremenom to postaje previranja vrlo lako naviknuti i onda mi neće pobjeći vašu pažnju, a ne, neka i najmanje promjene.

Treba biti oprezan kada je kontrola njihove zemlje, jer ako je, primjerice, garnizon grad je ispunjen do posljednjeg mjesta, izgradnja vojnih jedinica u tome odmah zaustavlja. Ugodno zadovoljan u priliku igrati diplomatske pregovore. Međutim, postoji jedna značajka: može samo pregovarati s onim zemljama u kojima imate svoj veleposlanika, a završetak je većina tih ugovora, vaš ambasador nestaje.

Savršeno provodi u igri klana sustava, čime svaki igrač doživjeti sve prednosti igranje i uživanje u gameplay zajedno sa svojim drugovima. No, tu je, na prvi pogled, očite značajka, ali nije sasvim jasno igrama ovog žanra: ujediniti klana igrači mogu samo pod uvjetom da njihove zemlje nalaze se u neposrednoj blizini. To znači da, ako ste se odlučili za promjenu klan, trebat će vam da se presele na drugo mjesto kako ne bi ja problema sa susjedima.

Game Time Empires igra u kojoj će biti ne samo zabavno, ali i zanimljive, očekujem nove likove, a ako ste jedan od njih - registrirajte se i dokazati da ste vrijedni postati pravi junak, u stanju ponoviti sudbinu Aleksandra Velikog.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more