Oznake

Behind Enemy Lines 2

Alternativna imena: Behind Enemy Lines 2

Iza neprijateljskih linija 2 - računalne igre u žanru strateškog ekshen. No, kako to reći navijača u igri - to nije samo strategija, tu je borac. Igra je razvijen od strane male Ukrajinski Najbolji način . Ovo je drugi dio serije igara u neprijateljskoj straga. Behind Enemy Lines 2 igra u kojoj je moguće promijeniti tijek događaja iz Drugog svjetskog rata. Naravno, samo u igri. Samo uzimajući u atmosferu igre koju osjećaju svoje snage u povijesnim događajima - sudjeluju u ratu.

Na samom početku, prije nego što nastavite s masakra, savjetujemo vam da se upoznaju s igrom od nutrija na temelju tog pregleda i čitati skenirani iza neprijateljskih linija 2 videa. No, tada možete posjetiti stranicu i preuzeti Behind Enemy Lines 2. I ide brzo u toku što se događa ovdje.

Igrajte Behind Enemy Lines 2 probuditi jedan od rijetkih časnika vojske, to je samo kako vojska zaraćenih strana - vi odlučite. Igra ima tri glavne borbe kampanju predstavio pojedinim državama:

  • Kampanja Njemačka;
  • Kampanja SSSR
  • Anglo-američka kampanju.

Kampanja u Njemačkoj - glavni protivnici sovjetske trupe. Ima deset misija, od kojih su tri treninga, a potonji se otvara tek kad svi prethodni odlomak.

SSSR kampanja - glavni neprijatelji njemačkog kampanje. Također se sastoji od sedam misija, plus tri treninga. I zadnje - najteže.

Anglo-američka kampanja - Kampanja saveznici. Kombiniranje dvije države koje imaju isti broj misija.

Ispada da Behind Enemy Lines 2 misije zastupljeni u jednakom broju.

Igra iza neprijateljskih linija 2 ima veliki izbor oružja. To će uništiti neprijatelja vas ljubaznošću: strojeva, mitraljeza, topova, tenkova, raketnih bacača, džipove i još mnogo toga.

Različiti tipovi sve to u velikim količinama.

Vi u ulozi vodstva i ne mislim da je ovdje ćete igrati za jasnu definiciju i stila. Ne. Možete ga izabrali, ili čak i stvoriti sami. I sve je u vašim rukama. Iako svaki od muškaraca ima svoj popis. I u bilo kojem trenutku može zamijeniti svoje oružje.

Predstavlja sve moguće vrste snaga, poput strijele, stroj topnika, topnici, časnika, snajperima, bacač plamena, anti-vojnika i drugih jedinica.

Borite se ne samo s računala, kao neprijatelja, kao i mreža s drugima na isti karakter kao i vi.

Game Behind Enemy Lines II ima prilično dobru kvalitetu grafike, s velikim fizike koje čini igru ​​Sveta najveće remek-djelo u svom žanru. Zvuk je također uspješan dodatak ovom kompletnu sliku savršenstva. I naravno, igrivost je na visokoj razini. Tu je čak i kao pravi štetu pojaviti i pod pravim uvjetima.

Općenito, što su shvatili da su igrati igru ​​Behind Enemy Lines 2 zadovoljstvo sama. Ali vrijedi probati na svojoj kompleksnosti kože igranja i ostvariti još jednom koliko je bilo teško naših djedova i pradjedova braniti domovinu. Naziv igre je odmah otkriva nam bit igre.

Ne zaboravite pozvati kolege za potpuni doživljaj. Velika pobjeda i sretno vam bilo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more