Oznake

The Walking Dead: Put za preživljavanje

Alternativna imena: The Walking Dead: Put za preživljavanje

Mrtva koji hoda: Put za preživljavanje - jedan nije ratnik na terenu, posebno u postapokalipsi

Game The Walking Dead: The Way to Survival - igra uloga iz studija Scopely, nastala na temelju istoimene serije. Ovdje ćete upoznati likove koje ste dugo voljeli i izravno sudjelovati u vašim omiljenim filmskim scenama. Morat ćete okupiti idealnu skupinu preživjelih i ići s njima na borbe, uključiti se u razvoj grada i zajednice i obraniti je.

Početak igre, prvi unos

Pri prvom ulazu ulazite u bitku zajedno s Rickom i Maggie. Bili ste okruženi s dva hodajuća muškarca, da biste napali, odaberite prvo koga, a zatim kliknite tko će napasti. Prilikom nanošenja štete ili popunjavanja štete, puni se adrenalinski trag lika. Kad se traka napuni, možete upotrijebiti snažan napad. Različiti borci imaju svoje jedinstvene plima, što je njihova značajna karakteristika.

Druga bitka bit će već protiv Spasitelja, bit će ih teže rješavati nego sa zombijima. U ovoj bitci ćete naučiti o razredima heroja:

  • jak
  • brzo
  • budnost
  • živi

Pažljiv ima prednost nad jakim, jakim nasuprot brzom, brzom protiv nepopustljivog, nepopustljivim nad upozorenjem. Strelice se prikazuju pored znakova koji nanose dodatnu štetu izabranom neprijatelju. Imajte na umu da su snažni i brzi snažni likovi, ali budni i izdržljivi su raspon znakova.

Vaša pobjeda je druga bitka. Ali ne opuštajte se, okruženi ste sljedećom Spasiteljskom skupinom, koju vodi Nigan. I kao u seriji, Rick gubi puno dobrih prijatelja. Odmah nakon toga, igra Walking Dead: Put za preživljavanje vodi nas prije dvije godine kada je skupina preživjelih stigla do vrata grada Woodburyja. Prihvaćeni ste u zajednicu, ali vam je za uzvrat traženo pomoć i podrška u razvoju grada. Sada se morate boriti za ovaj grad i njegove stanovnike. Da učini sve za njegov razvoj i zaštitu. Vaš prvi zadatak bit će putovanje na Početna ožujka. Ali prvo morate pozvati novog preživjelog da ispuni svoj tim. Napominjemo da tim može imati do 5 boraca, koje ćete izabrati vi i šesti specijalni lik. Ne utječete na njegov izbor, on će vam se pridružiti u određenim misijama i dodijeliti bonuse cijelom timu.

Bitka je podijeljena u valove, ukupno ih može biti najviše tri. U svakom od valova morate ubiti hodajuće ili žive protivnike. Kombinirajte klase svojih boraca sa klasama protivnika da biste nanijeli veliku štetu. Ispunjenje ljestvice plime sačuvano je od vala do vala. Ako ga niste potrošili u prvim fazama, možete ga upotrijebiti u prikladnijoj situaciji.

Gradsko upravljanje

Možete izgraditi i poboljšati strukture koje će vam pomoći da preživite u borbi s šetačima i drugim ljudima. Na proizvodnim mjestima sirovine se koriste za izgradnju i poboljšanje grada. Poboljšajte ih za povećanje produktivnosti. Sirovine se trebaju skladištiti u skladištu sirovina, povećavajući njegov nivo, povećavate svoj kapacitet. Sirovine se, pak, koriste za izgradnju kuća u kojima žive preživjeli. Glavna zgrada je gradska vijećnica, sva aktivnost grada koncentrirana je ovdje. Što je viša razina gradske vijećnice, to ćete više moći graditi zgrade i veće će vam biti zdravlje u ratovima frakcija. Važna radionica je mjesto gdje se stvari i oprema stvaraju i poboljšavaju. Tereni će povećati razinu preživjelih i poboljšati ih. Sa svakom novom razinom, Vijećnice će otvoriti nove jedinstvene zgrade.

Preuzimanje The Walking Dead: Put do opstanka na računalu možete koristiti emulatorom android Bluestacks. Omogućit će vam pokretanje bilo kojih android igara ili programa na računalu. Da biste to učinili, prvo je preuzmite i instalirajte, a tek potom instalirajte samu igru.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more