Oznake

Ratni zapovjednik: Rogue Assault

Alternativna imena: Zapovjednik Var

Game Ratni zapovjednik: Rogue Assault za ljubitelje vojnih bitaka.

American developer Kixeye ima nekoliko uspješnih projekata na svom računu, a War Commander: Rogue Assault dodao je ovaj popis. Rad na novoj IMO strategiji za mobilne uređaje trajao je nekoliko godina (2014-2016). grad). No, sigurno možemo reći da će igračka privući ljubitelje žanra, koji ne propuštaju priliku da zapovijedaju snažnom vojskom. Proizvod ima nekoliko lijepih značajki koje ga povoljno razlikuju od mase sličnih:

  • Funkcionalan rad na svim platformama.
  • Koristite uobičajeni 3G i srednji brzinski paket.
  • Postoje 6 varijacija grafičkih postavki koje se automatski odabiru, ovisno o korištenoj uređaju.

Radni zapovjednik: Rogue Assault može besplatno preuzeti, ali je i mogućnost kupnje. Međutim, za trošenje novca nitko ne snosi, i sasvim je moguće učiniti ono što je besplatno dostupno. Usput, preuzimanje Ratnog zapovjednika: Rogue Assault na računalu, također, možete, a ovo je još jedan plus u korist igre.

0 Mala prapovijest.

Valjanost u kojoj igrač ispada odnosi se na blisku budućnost, kada se svjetsko gospodarstvo urušilo. To je dovelo do ukupne nezaposlenosti, a to je rezultiralo gladom. Ljudi su krenuli na ulice, ali ubrzo su miran pobune pucali na agresivne zavarushke. Vlasti su izgubile kontrolu nad situacijom, zločin je otišao s ljestvice, broj bandi je porastao.

Nakon što je dobio pristup oružju, osobito jake frakcije nadvladale su Europu, proglašavajući okupiranim teritorijima slobodne države. Vrijeme je za novu diktaturu, okrutnije nego ikad. Zadatak igrača da upravljaju vojnom bazom i uništi jednog od najkrvavijih generala, ne dopuštajući mu da širi utjecaj nad drugim zemljama.

Your akcije u igri.

Game Ratni zapovjednik: Rogue Assault se razvija na dvije grane:

  • Pogradnja i jačanje baze
  • Sudjelovanje u PVE i PVP bitkama

Moći ćete pristupiti tri glavna metalna resursa (bez njega neće biti poboljšanja), trijum (analogni od metala, ali napredniji), ulje (pomaže jedinicama oporaviti nakon bitaka). Ovo je dobro što biste uvijek trebali imati, pa pazite na pravovremeno nadopunjavanje zaliha. Nabavite ih na vlastitu bazu, a također primite kao nagradu za dovršeni zadatak. Ako niste novi u vojnim strategijama, znate načelo djelovanja. U tom smislu Ratni zapovjednik: igra Rogue Assault neće donijeti ništa novo: konstantno razvijati bazu, izgraditi zgrade, izvući sredstva, pumpati, preuzeti nove teritorije i kontrolirati ih.

Jedna od značajki igračke je neograničen pristup sredstvima. To znači da njihov izvor ne ide nizak, pa hrabro prikupiti potrebnu količinu za daljnje nadogradnje i izgradnju. Međutim, za to vam je potrebna vaša prisutnost, jer igrač Varova neće se razviti u"načinu mirovanja". Ako je dovoljno distribuirati zadatke u drugim projektima i vratiti se u danu za žetvu ili dobiti drugi rezultat, tada neće uspjeti. Da biste se preselili na novu razinu, morate osobno voditi sve. Najzanimljiviji dio borbi. Morate oblikovati svoju vojsku odabirom različitih vrsta vojnika nakon proučavanja njihovih osobina. Dostupni pješaštvo, spremnici, kamioni, vojno zrakoplovstvo, ručne ruke svih mogućih kalibra i polumjera uništavanja.

Prije nego odete na napad, obavite temeljitu upoznavanje, pobrinite se da je neprijatelj u vašim zubima, i ne zaboravite razmisliti o taktici akcije, tako da je operacija uspješna.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more