Oznake

Ratni strojevi

Alternativna imena: Var Carsine

Game War Machines su vaši omiljeni spremnici.

Igre na tankovima napunile su virtualni prostor, a takva obilje može se shvatiti na različite načine. S jedne strane, to daje izbor, ali s druge strane je mnogo teže pronaći tu dragocjenu igračku, koja ispunjava sve zahtjeve iskusnog tankmana. Tvrtka Fun Games For Free nudi vlastitu verziju bitaka u obliku igre Project War Machines.

Prvo je objavljeno u studenom 2015. , a godinu dana kasnije prilagođen je za Android platformu. Trenutno, War Machines je preuzela više od 10 milijuna preuzimanja. korisnici. Igra se sada distribuira besplatno, no tradicionalno ima plaćeni sadržaj za obožavatelje kako bi ubrzao tijek događaja i dobio dodatne bonuse. Neke robe mogu se kupiti za 25,99 2 699,99 UAH. , ali ako plaćate mjesečnu naknadu, dobit ćete premium račun u kojem su nagrade ozbiljnije, a spremnici su znatno strmiji. Da biste igrali na svom mobilnom uređaju, imajte na umu da je veličina igračke 69 M, a verzija Androida mora biti najmanje 4. 1. Ako odlučite preuzeti War Machines na računalo, onda iOS 7. 1 i više.

Funkcije igračke Var Mashines.

 • Svijetla grafika
 • Dinamičke bitke
 • Dosta mjesta za izbor
 • Asortiman spremnika i potreba njihovog pumpanja
 • Jedinstvene i timske vrste borbe

Čim se instalira igra War Machines, igrač ulazi u hangar gdje je pohranjena njegova oprema. Postoji popravak i nadogradnja strojeva, ali kako bi ih napunili do maksimuma, potrebno vam je mnogo novca. Zlato i dijamanti su navedeni u igri. Zlato je lako dobiti dovoljno da redovito izađe na bojno polje i uništi neprijatelje. Dijamanti su vrijednija valuta, a ako ih ne kupite za pravi novac, možete ga besplatno dobiti samo nakon uspješnog posla i u borbama protiv živih igrača.

Osim dragog kamenja, spremnik s gorivom također je vrijedan artefakt kao nagradu. Također, povremeno se održavaju turnire, gdje pobjednici dobivaju vrijedne nagrade. PoÄŤetnici moraju najprije proÄ ‡ i, proÅ¡le pokretanje vatre i stekli iskustvo, pa stoga samo jedan igraÄŤni mod dostupan je za njih. No, čak je zabavno voziti po polju, pratiti i uništiti neprijatelje, skupljati novčiće od njih i prikupljati druge bonuse:

 • Zdravstveni restauratorski setovi
 • Spremnici goriva
 • Snaryady
 • Gold
 • Zvezdy

Samo nakon postizanja određene razine moguće je surađivati ​​s drugim igračima i sudjelovati u masovnim misijama. Do vremena vaši spremnici moraju povećati sva četiri obilježja:

 • Bronyu
 • Vodni dio
 • Skorostrelnost
 • Atak

Svaka značajka može se poboljšati za pet koraka, tako da postoji mnogo za rast. Pumpa se cijev, toranj, gusjenica i motor. Osim toga, možete primijeniti uzorak za slučaj ili upotrijebiti kamufliranje odabrano iz izbornika. Kontrola vrlo jednostavna u lijevom kutu strelice pomaže odabiru smjera kretanja, a desno je vidik i gumb za snimanje. Spremnici mogu rotirati toranj, uzeti predmete na vidiku, a razmjera iznad opreme drugih ljudi pokazuje postotak oštećenja. Uvijek postoje prepreke na mjestu, a ako prijeđete preko zida, ni vi niti neprijatelj neće biti vidljivi. To pomaže stvoriti nekakav iznenadni učinak, kada ne znate koja će strana biti u opasnosti. Također je ugodno da postoji izbor pustinjskih lokaliteta, šuma, gradova, zimskih krajolika.

Igra

War Machines stalno se ažurira, a pogreške koje igrači popravljaju, a programeri brzo uklanjaju. Bez sumnje, proizvod je kvalitetan i vrijedan vaše pozornosti. Da biste sami ocijenili, preuzmite ga odmah.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more