Oznake

Ratna selekcija

Alternativna imena: Var izbor

War Selection je pseudopovijesna strateška igra u stvarnom vremenu. Možete igrati na računalu ili prijenosnom računalu. Grafika izgleda vrlo realistično, sve zgrade su detaljno nacrtane, ratnici izgledaju uvjerljivo. Glasovnu glumu su radili profesionalci, glazba je ugodna, ali ako vas ipak umara, možete je isključiti u postavkama. Igra je prilično dobro optimizirana, ali na uređajima s niskim performansama kvaliteta grafike može biti smanjena.

Igra počinje u kamenom dobu. S vremenom ćete imati priliku prijeći u kasnija razdoblja kako tehnologija i znanost napreduju. Postoji ukupno sedam era, u posljednjoj ćete imati pristup modernom oružju i tehnologijama. Karta na kojoj se igra War Selection generira se proceduralno. Na početku ćete dobiti savjete koji će vam pomoći da brzo shvatite kontrole i mehaniku igre. Postoji mnogo zadataka:

  • Istražite kartu u potrazi za resursima i mjestima pogodnim za postavljanje kampova i naselja
  • Gradite gradove i nadogradite zgrade
  • Razvijte znanost i tehnologiju kako biste brzo priješli u sljedeću eru
  • Odaberite kulturu i politički sustav za svoju zemlju
  • Stvorite vojske i vodite ih tijekom bitaka
  • Koristite diplomaciju, komunicirajte s drugim igračima i formirajte saveze

Ako vam ovo nije prvi put da igrate igre žanra strategije u stvarnom vremenu, onda ćete lako sve razumjeti, zadaci su tipični za takve igre, ali postoje i značajke o kojima ćete naučiti dok igrate War Selection.

Isprva će pitanje opskrbe naselja potrebnim resursima i građevinskim materijalom biti vrlo hitno. Daljnja pozornost može se posvetiti razvoju tehnološkog napretka. U izboru rata, evolucija se ne odvija linearno. Prijelaz u sljedeću eru daje skok u razvoju. Promjena ere učinit će dostupnima nove vrste trupa, oružja i proizvodnih tehnologija.

Što brže ispunite zahtjeve za prijelaz, veća je vjerojatnost stjecanja prednosti nad manje razvijenim protivnicima. Postoji nekoliko načina igre u War Selection, svatko može pronaći najzanimljiviji za sebe.

  1. Preživljavanje u ovom načinu rada suočavate se s mnogo neprijatelja
  2. 1 na 1 ili 2 na 2 ovdje je sve jasno, sami igrate protiv drugog igrača ili se zajedno sa saveznikom sukobljavate s dva neprijatelja
  3. Momčadsko sučeljavanje između grupa igrača
  4. Armageddon ovaj mod podsjeća na Kraljevsku bitku, da biste pobijedili morate stalno širiti teritorij, igrač s najmanjim teritorijem bombardiran je meteoritima dok ne ostane samo jedan

War Selection uključuje online sukobe, nema lokalnih kampanja. Igra će zahtijevati stalnu internetsku vezu, ali srećom danas to više nije problem.

Nažalost, nećete moći besplatno preuzeti

War Selection na svoje računalo. Igru možete kupiti na portalu Steam ili posjetom web stranici programera. Počnite igrati odmah sada i zabavite se boreći se s vojskama drugih igrača na mreži!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more