Oznake

War2149

Alternativna imena: War2149

Igra rata2149: Nova svemirska odiseja. Svaka momčad je lako dostupna i još uvijek se mora pokušati izgubiti u širokom izborniku. I što je veći uspjeh, veći je vaš uspjeh u razvijenom slučaju. No, ljepota tih proizvoda je netko svatko može izgraditi vlastiti svemir, prolazi kroz razvoj i osvajanje, ali sasvim druga stvar da ostanu na vrhu, usaditi strah i poštovanje prema susjedima. Pridruživanje savezu pomoći će da opstane u novom svijetu za vas je vojna i ekonomska podrška, obostrana korist i radna mjesta. Osjećaj prijateljskog ramena blizu, mnogo lakše stvoriti i razviti flotu, istražiti područje, dobiti moć u osvojenim planetima. Trebali biste biti borbeni brodovi svih veličina, izgrađene obrambene, vojne baze, različite proizvodnje.

 • Shahtery radije čini korake u proizvodnji resursa i razvoju tehnologije kako bi pomogao saveznicima. Da biste ga dobili, upotrijebite sondu za izviđanje, a kada je u njihovim rukama doista vrijedan podatak, oni ih dijele sa saveznicima ili prodaju zainteresiranim stranama.
 • Flota

  Vash bi se trebala sastojati od brodova svih veličina kako bi mogli obavljati različite operacije i zadatke. Većina su mali i okretni čamci će biti korisni za istraživanje i spot, dobro usmjeren udarac na najugroženije mjesto. Za brzu manipulaciju korisni borci i tenkovi sa snažnim oklopom štitit će stražnja vrata. Pristup tim i drugim bogatstvima War2149 otvorene registracije, koji će vas pretvoriti u stanovnika galaksije.

  Igrovaya specifičnosti.

  iPlayer War2149 pruža užitak akcije zahvaljujući gotovo trenutnom razvoju svih komponenti igre - borilačkoj snazi, konstrukciji, ekonomiji.

  • Bistroe gradnja zdaniy
  • Uskorenni rast tehnologiy
  • Sozdanie savezi i pridružite se chuzhie
  • Naraschivanie vojni moschi
  • Manevrennye prostor korabli
  • Dostupnost zapošljavanja stranih trupa ras
  • Stremitelny gospodarski rast ili dodatne borbene sposobnosti kupnjom artefaktov

  Osim toga, igrači mogu kontrolirati više od 25 različitih tehnologija i 58 korisnih talenata, istodobno podižući razinu svojih vojnih jedinica.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more