Oznake

Warhammer 40,000: Dawn of War

Alternativna imena: Warhammer 40,000: Dawn of War

Warhammer 40,000: Dawn of War - računala strateška igra u stvarnom vremenu. Igra Warhammer 40,000: Dawn of War podrazumijeva jasnu fokusiran taktički razmišljanje. Game Developers, tvrtka Relic Entertainment, uzeti kao osnova za glačanje Wargame Warhammer 40,000. Također su objavljena tri dijela, tako zanimljiv dodatak priči: Zima Assault, tamno križarski rat, Soulstorm.

Na Internetu ima Warhammer 40,000: Dawn of War i video snimke, uz pregled, što daje dobru osnovu za upoznavanje s igrom. Ako niste obožavatelj serije od tih igara. Nakon čitanja, možete požurite i posjetite stranicu i preuzeti Warhammer 40,000: Dawn of War.

Igre Warhammer 40k Dawn of War vas vodi u fantasy svijet od Warhammer 40.000, što je na planeti Tartar. Vi junak - jedan od marinaca, marinci se odnose na utrci.

U principu, postoje takve utrke:

• Space Marines;

• Orci;

• kaos;

• Eldar.

Space Marines - predstavnici su genetski superiornih ljudi koji su stvoreni na sliku od "sinova" od samog cara. To je najsnažniji borci.

Orcs - barbari koji postoje u korist borbe. Predstavljena je u obliku golemih zelenih puti čudaci. Na čelu s njihovim glavnim Orkamungus.

Kaos - oni izdajnici i povukli Space marinaca koji su se našli pod lošim utjecajem kaosa bogova. No, u igri se zove Alpha Legion.

Eldar - predstavnici najstarije rase. Njihove tehnologije su bolji od drugih.

Originally igre Warhammer 40,000: Dawn of War Vi ćete igrati protiv ORC utrke, ali onda kasnije shvatit ćete da to nije najgore od svojih neprijatelja. Kaos Space Marines, jer zastupnici - su pravi neprijatelji.

Cijela parcela u igri je puna zamršen i plavnoperetekayuschih sukoba između utrka igri.

Tijekom igre ćete prikupiti sredstva za izgradnju svoje baze podataka, kao i za razvoj tehnologije. Resursi za dobivanje što zgrabite i vlastite kontrolne točke. Oni su stalni izvor sredstava. Ali moramo slijediti da proizvodnja stopa ne bi pala.

Od verzije taktiku - jednostavno poslati vojsku u bitci - možete izazvati, potrebno je pažljivo pratiti individualne karakteristike svakog lika svoje vojske. Također je moguće napuniti svoju vojsku novih igrača ravno u bitku. To je samo broj vojnika i opreme u cjelini je ograničen.

Igra je dobila najbolje recenzije, kao u stranim i ruskim novinarima.

Grafičko kvalitetu igre Warhammer 40,000: Dawn of War zastupljene na visokoj razini. Slika ima jasan i svijetle predmete. U principu postoje dovoljno realna slika.

Uz glazbenu pratnju je i nema problema, jer odaberite odgovarajuću glazbu, održavati određenu pratnja.

Igre Warhammer 40,000: Dawn of War u jednom modu. Možda se igrati s prijateljima u momčadi ne uspiju, ali preporučio to uzbudljiva igra vrijedi probati.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more