Oznake

Warhammer 40000: Dawn of War

Alternativna imena: Warhammer 40k: Dawn of War

Warhammer 40,000: Dawn of War je računalna strateška igra u stvarnom vremenu. Warhammer 40,000: Dawn of War zahtijeva jasno, fokusirano taktičko razmišljanje. Programeri igre, Relic Entertainment, uzeli su stolnu ratnu igru Warhammer 40,000 kao osnovu. Tri dijela su također objavljena uz tako zanimljivu priču: Winter Assault, Dark Crusade, Soulstorm.

Warhammer 40,000: Dawn of War video zapisi i screenshotovi dostupni su na Internetu, uz ovu recenziju, koja pruža dobru osnovu za upoznavanje s igranjem. Ako niste ljubitelj ove serije igara. Nakon što ste se upoznali, možete požuriti posjetiti stranicu i preuzeti Warhammer 40,000: Dawn of War.

Igra Warhammer 40k Dawn of War vodi vas u fantastični svemir Warhammer 40,000 koji se nalazi na planeti Tartarus. Ovdje ste heroj, jedan od svemirskih marinaca, koji pripada rasi svemirskih marinaca.

Općenito, postoje sljedeće rase:

  • Svemirski marinci;
  • Orci;
  • Kaos;
  • Eldar.

svemirskih marinaca predstavnici su genetski poboljšanih ljudi koje je sam stvorio po uzoru na careve sinove. Ovo su najjači borci.

Orkova su barbari koji postoje da bi se borili. Predstavljen u obliku ogromnih ekscentrika zelene kože. Predvodi ih vođa Orkamungus.

Chaos su oni izdajice i svemirski marinci u povlačenju koji su pali pod zli utjecaj bogova Kaosa. Ali u igri se zovu Alpha Legion.

Eldara su predstavnici najstarije rase. Njihova tehnologija je bolja od drugih.

U početku u igrici Warhammer 40,000: Dawn of War igrat ćete protiv rase orka, ali tek kasnije ćete shvatiti da to nisu vaši najgori neprijatelji. Uostalom, predstavnici Chaos Space Marines su pravi protivnici.

Cijeli zaplet igre pun je zamršenih i glatko tekućih sukoba između rasa u igri.

Tijekom cijelog igranja dobivate resurse za izgradnju svojih baza, kao i za razvoj tehnologija. Da biste dobili resurse, osvajate i posjedujete kontrolne točke. Oni su stalni izvori resursa. Ali moramo paziti da brzina proizvodnje ne opadne.

Budući da taktička opcija jednostavnog slanja vojske u bitku može dovesti do poraza, morate pažljivo pratiti pojedinačne karakteristike svakog heroja u vašoj vojsci. Također je moguće nadopuniti svoju vojsku novim igračima tijekom bitke. No, broj vojnika općenito i opreme je ograničen.

Igra je dobila najbolje kritike stranih i ruskih novinara.

Grafička kvaliteta igre Warhammer 40,000: Dawn of War predstavljena je na visokoj razini. Slika ima jasne i svijetle objekte. Općenito, postoji prilično realna slika.

Također nema problema s glazbenom pratnjom, jer je odabrana odgovarajuća glazba za održavanje određenog ambijenta.

Igranje Warhammer 40,000: Dawn of War u načinu rada za jednog igrača. Možda nećete moći igrati s prijateljima u timu, ali preporučujem da isprobate ovu uzbudljivu igru.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more