Oznake

Warkeepers

Alternativna imena: Warkeepers

Warkeepers online igre - besplatno ti multiplayer e online Shooter žanr MMORPG , ima original, uzbudljivu priču, nenadmašnu grafike, stvara ogroman zamah gameplay. Dakle, igra Warkeepers omogućuje s puninom poniranje u realni svijet bitaka, hrabrosti i pobjedi.

Pridružite nam se u igri Warkeepers neće biti teško, jer treba samo otići u igri stranica, početi registracijskih Warkeepers, a zatim otvorite polje ispuniti svoje ime igrača, e-mail adresu i lozinku. Nakon toga Warkeepers Online registracija je uspješno završena, kako je naznačeno u obavijesti na e-mail adresu koja je definirana. Slobodno početi učiti sve mogućnosti prostora igre!

Kako bi se igrati igru ​​online Warkeepers trebati sljedeće zahtjeve sustava:

  • Operativni sustav: Windows XP / Vista / 7 (preporučeno Windows 7)
  • Memorija - 2 GB
  • Graphics - DirectX 11 diskretni, 512 MB (1024 MB), Place - 1GB

Počevši igrati online Warkeepers, možete odmah shvatiti da je njezina priča je iznenađujuće neobičan i zanimljiv. Radnja se odvija u 1944 - Drugi svjetski rat. To je kao nitko drugi igra oduševit će povijest buffs i bitkama iz prošlosti čovječanstva. Njemačka i Japan pate drobljenje poraza na snagama Saveza, ali znanstvenici Reich neumorno radi na stvaranju novih, zastrašujućih oružja koje bi preokrenuli tijek rata. Međutim, s tim, oni predstavljaju prijetnju ne samo neprijateljskih snaga, ali i za sav život na Zemlji.

Također Warkeepers može igrati na dva načina: PvE (protiv računalnih botova) ili PvP (protiv istih igrača živ kao što su.) Svaki način ima svoje prednosti i vrijednosti. Na primjer, sudjelovanje u PvE bitkama i uništavanje neprijateljske radne snage (i, u nekim slučajevima to nije tako lako), možete zaraditi iskustvo potrebno za daljnji razvoj svog lika, dobiti nova oružja i mnoge druge korisne atribute u igri.

PvP bitke - Bitka s igračima, također se nalaze na internetu. Jer ih porazivši možete dobiti puno veću plaću nego s PvE. Osim toga, jasno je da u interakciji sa stvarnim ljudima, a ne računalni inteligencija je puno zanimljivije i uzbudljivije.

Posebna atmosfera u igri bi razne područja u kojima je potrebno izvršiti misiju, ili samo u susret i dostaviti o neprijatelje, među kojima se mogu naći zastrašujuće "šefove". Dakle, možete dobiti u napuštenim laboratorijskim ili sumornim katakombama, gdje je svaki drugi je vrijedno da bude oprezan i spreman za munja-brz odgovor i pojavom hrabrosti.

Kao što možete vidjeti, igra Warkeepers - savršen način da se shvati posljednje bitke iz prošlosti našeg planeta, a ne znajući kako okrenuti situaciju, uzimajući u obzir nekoliko fantastičnih značajki od strane developera za više intriga igranja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more