Oznake

Warlander

Alternativna imena:

Warlander je akcijska strateška igra za više igrača koju možete igrati na računalu s internetskom vezom. Igrači će ovdje vidjeti prekrasnu 3D grafiku u crtanom stilu. Glasove likovima posuđuju profesionalni glumci, a glazba je odabrana tako da podiže moral vojnika.

  • Stvorite taktiku za zauzimanje neprijateljskog dvorca
  • Ne dopustite da vaš dvorac bude zarobljen
  • Kontrolirajte svoj lik na bojnom polju
  • Sklapajte saveze s drugim igračima

Čini se da stavke s popisa neće izazvati poteškoće, ali u praksi je sve mnogo teže. Morate postići savršenu ravnotežu i tek tada ćete uspjeti.

Prije nego što zaigrate Warlander, svakako morate proći mali tutorial, on će vam pokazati osnove kontrole.

Zatim dajte ime svom heroju i odaberite željenu klasu. To može biti snažan vitez u bliskoj borbi, mađioničar koji može nanijeti veliku štetu na daljinu ili, na primjer, strijelac.

U kolektivnoj igri u jednom napadu može sudjelovati do stotinu igrača. Pobjeda je moguća samo ako se svatko od njih bori svom snagom i pridržava zajedničke strategije. Važno je da odred ima što više jakih ratnika i manje pridošlica, inače bi napad mogao propasti.

Isti princip možete slijediti i pri odabiru saveza kojem se želite pridružiti. Ako odlučite stvoriti vlastitu, onda samo vi odlučujete tko će biti u njoj. Pokušajte privući iskusne i jake igrače, ali ne biste trebali izbaciti sve pridošlice, nakon što ste razumjeli taktiku igre, oni će postati ogromna sila.

Kada napadate neprijateljski garnizon, ne zaboravite ostaviti dovoljno ratnika da brane vaša vrata, čak i ako nisu najvještiji ratnici, moći će zadržati neprijatelje dok pomoć ne stigne.

U ovakvim utakmicama jako je važno ne propustiti dane, kako ne bi iznevjerili suigrače. Kako bi vas motivirali da češće ulazite u igru, programeri su osigurali tjedne i dnevne nagrade za posjete.

Tijekom velikih sportskih događaja ili velikih sezonskih praznika, u igri će vas čekati zabavna natjecanja s tematskim nagradama. Na takve dane programeri su posebno velikodušni i daju mnogo korisnih darova.

Trgovina unutar igre omogućit će vam kupnju nakita, oružja i drugih korisnih predmeta. Za plaćanje se prihvaćaju i valuta igre i pravi novac. Trošenjem malog iznosa u trgovini, zahvalit ćete programerima i motivirati ih da igru učine još praktičnijom i zanimljivijom. Često su rasprodaje u trgovini i to će vam omogućiti da željene artikle dobijete mnogo jeftinije. Provjerite trgovinu svaki dan kako ne biste propustili vrijeme sniženja.

Provjerite ažuriranja, ona donose novi sadržaj i dodaju lokacije igrici u kojoj se morate boriti.

Warlander besplatno preuzmite na PC, možete slijediti vezu na stranici. Igrica je potpuno besplatna za instalaciju u bilo kojem trenutku. Osim na računalu, možete igrati i na konzolama.

Počnite igrati odmah i proslavite se kao nepobjedivi ratnik u čarobnom svijetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more