Oznake

Vojskovođe Aternuma

Alternativna imena:

Warlords of Aternum strategija na poteze za mobilne platforme. Grafika je dobra u crtanom stilu, stilizirana kao klasične igre. Igra je dobro ozvučena, glazbene kompozicije su odabrane tako da odgovaraju općem stilu igre.

Postanite najmoćniji general u svijetu igara.

  • Novačite i trenirajte ratnike
  • Vodite bitke za resurse
  • Proširite svoje zemlje i branite ih od hordi orka
  • Borba s drugim okruzima za resurse i zemlju

Osim navedenog, u igri vas čeka još puno zanimljivih stvari. Što ćete točno naučiti kada budete igrali Warlords of Aternum.

Bitki i vojski kreće se preko teritorija podijeljenog u šesterokutna područja. Ako ste ljubitelj naizmjeničnih strateških igara, vjerojatno ste već vidjeli slična rješenja. Prikladan je, jasan i daje puno mogućnosti za djelovanje.

Istražite svijet oko sebe, pronađite resurse i vjerujte u svoj tim novih boraca. Čuvajte se protivnika. Vaša vojska se neće moći nositi ni s jednim neprijateljem, pogotovo na samom početku igre.

Dio pronađenih resursa i artefakata može se čuvati. Za takva otkrića trebat će se boriti.

Pokušajte svom kraljevstvu pripojiti što više teritorija. Tako ćete svakim korakom dobiti više novca i regrutirati više ratnika.

Opremite svoja naselja i pokušajte ih učvrstiti što je više moguće. horde orka redovito će testirati vašu obranu racijama. Nisu baš vješti ratnici, ali ima ih mnogo i to može izazvati probleme.

Osim orkova, drugi igrači također mogu napadati ako su neprijateljski raspoloženi prema vama.

Pozovite svoje prijatelje u igru ili upoznajte nove. Komunicirajte i stvarajte saveze za zajedničku obranu i vojne kampanje.

Oružja i oklopi vaših ratnika mogu se nadograditi ili zamijeniti snažnijim. Bolje naoružani borci dobivaju ozbiljnu prednost na bojnom polju.

Postupno ćete moći ojačati svoju vojsku i stvoriti odred koji će se moći nositi s gotovo svim protivnicima. Odaberite koje ćete vještine razvijati, ovisi o tome koliko će dobro vaši ratnici surađivati.

Borite se protiv drugih jedinica u PvP modu i podignite svoju zastavu na vrh ljestvice. Ali zapamtite, što se više penjete na ljestvici, to će biti više onih koji vas žele maknuti s ove pozicije.

Trgovina unutar igre omogućuje vam kupnju i za valutu u igri i za pravi novac. Ponude u trgovini se redovito ažuriraju. U postavkama uređaja možete isključiti mogućnost kupnje predmeta za novac, to će biti korisno ako dijete ponekad koristi uređaj.

Game prima ažuriranja s ispravcima grešaka i novim sadržajem. Programeri pokušavaju napraviti poboljšanja.

Možete besplatno preuzeti

Warlords of Aternum na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Ako volite igre poput Heroes of Might and Magic, onda će vam se sigurno svidjeti ova igra! Možda nikada niste igrali takve igre, onda biste svakako trebali isprobati, instalirajte igru odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more