Oznake

Iskriviti

Alternativna imena: Iskriviti

Zahtjevi sustava:

Procesor: Core 2 Duo / Athlon X2 2 GHz

RAM: 2GB

Video: 256 MB

Disk Space: 1. 9 GB

Warp - računalna igra koja kombinira najbolje aspekte klasik arkada zagonetka i stealth akcijske igre. Warp igra nam daje priliku da se ne osjećaju u poznatoj ulozi spasitelja planeta od stranca prijetnja, nego da pokuša na koži stranca iz nekog drugog svijeta. Igrajte Warp će morati pobjeći od agresora, kao i ovdje gdje su ljudi već obavljaju. Užasno i podmukli Homo sapiens su se uhvatiti mirnu svemirski putnik staviti na njega strašno iskustvo. Igra počinje u tamnicama samo jedan od tajnih baza nalazi u dubinama oceana. Slatki i lijepi prostor biće zove Zero bježi od nadzora i pokuša napustiti bazu, gdje su ga stavili na i nehumanim pokusima provedenim odvratan eksperimente, ali način na tajnoj bazi neće biti lako. Warp, tajnovit igra ispunjena sa gomilom zagonetke i opasnih, podmuklih neprijatelja koji žele nanijeti štetu samo nesretni stranac.

Gameplay

Mirno i bezopasno stvorenje Zero, igra je protagonist Warp ima oštre očnjake i pandže ogromne, i zato je u izravnom sučeljavanju sa stražarima i zlih znanstvenika koji žive na tajnom podvodne baze, početak, on ne može. Warp, igra u kojoj moramo skrivati ​​u najvećem dijelu, koristeći skrovitih cubbyholes i skrivenih soba, napadaju isti neprijatelji će biti isključivo zbog leđa, a samo se onesvijestiti neprijatelja, a drugi da bi se približili toliko željeni izlaz iz baze. Zero pomoći stranac će doći njegove vanzemaljske sposobnosti, odnosno warp, dopuštajući mu da se teleportirati munju na malim udaljenostima. Warp igra će se održati u stalnom kreće oko baze, gdje stranac je prevladati zidove i zaključana vrata s lakoćom, ostavljajući svojim progoniteljima i svih sigurnosnih sustava osjetljivih mjesta. Koristeći istu sposobnost Zero može se osigurati u većini neprikladnim mjestima, gdje je vjerojatno da će itko tražiti, u bačvama, ladice, pa čak i unutar života. Warp može igrati i vrlo brutalno, jer se u drugom objektu, mirni stranac moć misli može raširiti na komadiće sa spektakularnim eksplozije, bez iznimke i ljudi, koji će biti nula.

Puzzle

Igra vam neće dopustiti da se opustite za minutu i da će baciti više i više zadataka od razine do razine, prisiljavajući više i izmišljati nove poteze, kao i djelovati vrlo brzo. Tajna baza podmornica ima veliku veličinu, a to će biti puno zanimljivih mjesta, gdje drugdje će morati proći. Kretanje u prostoru će postati ne samo mogućnost da će biti dostupan na igrače i kombinirajući sve mogućnosti, možete riješiti zadatke na vrlo različite načine. Spremio u podnožju ružičastim predmeta, nazivaju programeri crve, otvaraju pristup igrača na nove vještine za stranca, kao što je tihi pokret ili prikaz objekata na karti. Osim temeljnih zadaća misije bit će obavljati dodatne poslove, kao što je donošenje razinu u određenom trenutku ili uništiti sve neprijatelje s jednom određenom vještinom glavnog lika. Ti dodatni poslovi će otvoriti dodatne bonuse i omogućiti puno brže razviti nove mogućnosti nula, koja će biti otvorena tijekom cijele utakmice.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more