Oznake

War Thunder

Alternativna imena: War Thunder

War Thunder - potpuno uranjanje tijekom Drugog svjetskog rata

PC igra War Thunder temelji se na stvarnim događajima iz Drugog svjetskog rata, koristeći raznu vojnu opremu tog vremena. Danas se u igri možete boriti na tenkovima, avionima, brodovima, lovcima i helikopterima. Sve vrste vojne opreme tih godina, razrađene do najsitnijih detalja. Sve je počelo s zrakoplovstvom, ali programeri su odlučili ne stati na tome i učiniti igru što realnijom dodavanjem drugih vrsta borbenih vozila.

Kreatori su ozbiljno shvatili povijesni dio projekta, igra War Thunder u potpunosti rekreira stvarne događaje vojnih operacija. Pristupanjem ovom projektu korisnik se nalazi u drugom vremenu i može samostalno sudjelovati u tadašnjim događajima proučavati povijest rata. Povijesna komponenta nije jedina stvar koja je što je moguće bliža istini, programeri su prilikom stvaranja zrakoplova i tenkova proučavali značajke svakog modela, sve jedinice vojne opreme podudaraju se s prototipovima, izgledom i tehničkim karakteristikama. Sama fizika igre također je što je moguće bliža stvarnosti, gusjenice tenka mogu puknuti ili se šasija može oštetiti nakon snažnog udarca u jamu.

Zračni simulator, kako su autori ovog projekta izvorno zamislili, ali igra je nadišla običnu online igricu za više igrača, u kojoj je glavna ideja bila vojna strategija i simulacija leta. Dodavanjem dodatne opreme projektu, programeri su igru doveli na novu globalnu razinu. Sva oprema može se uvjetno podijeliti na ono što leti, pluta i putuje po tlu. Drugim riječima, zrakoplovstvo, helikopteri, kopnena vozila i mornarica.

U početku je bilo moguće letjeti ili putovati u borbenim jedinicama samo nekoliko zemalja. Ali danas je u igri zastupljeno više od 10: SAD, Njemačka, SSSR, Velika Britanija, Japan, Kina, Italija, Francuska, Švedska i Izrael. Svaka zemlja je jedinstvena na svoj način, a tehnika također ima svoje karakteristike. Netko je jak u proizvodnji tenkova, netko je odličan u izradi aviona, a netko je nepobjediv na moru. Da biste razumjeli globalnu prirodu bitaka, morate razumjeti da je veliki broj igrača u bitci odjednom i da vas mogu napasti iz bilo kojeg smjera.

Suptilnosti igre War Thunder

Da biste se pridružili projektu, morate preuzeti igru War Thunder, ovo je klijentska verzija. Nakon instaliranja malog programa (pokretača) na računalo, igrač će započeti svoje putovanje kroz vrijeme na mreži. Za preuzimanje Var Thundera potreban vam je minimalno 1. 5 gigabajta RAM-a i 3 gigabajta prostora na tvrdom disku. Nakon instaliranja klijenta potrebna je registracija, a igrač dobiva potrebne osnovne resurse. Možete sudjelovati u bitkama u četiri načina borbe, koji su podijeljeni po težini. Početnici mogu odabrati arkadni način za trening, u kojem postoji pomoćnik, on će vas poučiti u zamršenosti upravljanja i značajkama ovog modela tehnologije. U realističnom načinu, povijest i teren stvarnih bitaka u potpunosti su rekreirani. Način rada simulatora omogućuje igraču da se osjeća kao pilot ili tanker, do najsitnijih detalja, bez okretanja ključa za paljenje, nećete nigdje ići i nećete letjeti. Borbene akcije su raznolike, u njima možete sudjelovati i timski i samostalno:

 • Misije za jednog ili co-op igrača - ovdje trebate izvršiti razne posebne zadatke ili sudjelovati u bitkama protiv računalnih neprijatelja;
 • Timske bitke temeljene na sesiji - u njima sudjeluju pravi igrači. Svaki tim ima 16 korisnika, međusobno su u ratu. Da biste pobijedili, morate izvršiti zadatke, zarobiti ili uništiti neprijateljsko uzletište;
 • Utrke - natjecanje između pilota u prolasku staze maksimalnom brzinom;
 • Događaji - Povijesna rekonstrukcija autentičnih bitaka. U ovakvim borbama mogu sudjelovati samo vozila koja su bila prisutna na ovom mjestu u pravom ratu.

Vojna opremaWar Thundera: tenkovi, avioni, helikopteri, brodovi

Teško je opisati sve što je dodano igri tijekom njenog postojanja. Radovi se nastavljaju i danas.

 • Tenkovi: laki, srednji i teški, samohodni topovi, SPAAG-ovi i zasebno premium oklopno vozilo.
 • Flota: teglenice, čamci, morski lovci, razarači, krstarice, bojni brodovi + premium oklopna vozila.
 • Zrakoplovstvo: lovci, jurišni lovci, jurišni zrakoplovi, bombarderi, mlazni zrakoplovi, helikopteri + premium oklopna vozila.

Postoje i tehnički činovi, njih je sedam. Što je viši čin, to je veća kvaliteta i borbena moć. Sedmi rang obično su moderne borbene jedinice, ali ovdje možete pronaći i raritet koji se dobro pokazao na bojnom polju. Ne zaboravite na vrhunska oklopna vozila. Ostavila je trag u povijesti i ima svoju legendu s kojom se možete upoznati. Sjedeći na čelu takvog aparata, čovjek se nehotice osjeća kao heroj našeg vremena, koji se bori za pravednu stvar.

War Thunder Viking Rage PC - Glavno ažuriranje igre

Više od četiri tuceta novih vozila za Švedsku i šire:

 • CV 90105 TML - kupola i 105 mm top pretvorit će vaše borbeno vozilo pješaštva u pravi tenk.
 • Pvrbv 551 je lovac na tenkove naoružan pravim švedskim TOW vođenim raketnim bacačem.
 • lkv 103 - minobacač, samohodna topnička jedinica, ima izvrsnu dinamiku i brzinu, snažan akumulativni hitac.
 • Lago I je tenk srednje veličine, jedan od prvih švedskih tenkova tijekom izbijanja Drugog svjetskog rata.
 • U-SH 405 - smrtonosno oružje također može biti malo, opremljeno s dva raketna bacača, izvrsne manevarske sposobnosti.
 • Lightning F. 6 - Britanski mlazni avion, uspio je prevladati brzinu od dva maha, ima izvrsne letne karakteristike.
 • Cruiser Sverdlov je lagan i upravljiv, izvrsno se nosi s postavljenim ciljevima, razvijen je za SSSR.
 • ZTZ96A - Glavni kineski borbeni tenk, predstavljen svijetu krajem drugog tisućljeća, opremljen termovizirom.

Apache helikopteri (AN-64) za SAD se naravno pojavljuju u igri. Nismo zaboravili na nove lokacije Švedsku i Dansku. Stoga brzo preuzmite War Thunder Viking Rage na svoje računalo i pridružite se bitci!

Očekivano ažuriranje War Thundera

Doveo je u igru vrhunske zrakoplove i presretače MiG-27M i JA37C Jaktviggen sa Saabom J35A Draken. Ukupno 45 borbenih jedinica i njihove nadogradnje. Dvije nove lokacije "Kozmodrom" i "Breslau". Nova misija zrakoplova "Operacija Honolulu" iz alternativnog svemira (što se moglo dogoditi). Ovo ažuriranje dodalo je dinamiku bitkama. Da biste vidjeli cijeli popis ažuriranja, morate preuzeti War Thunder na svoje računalo i pridružiti se svojoj prvoj bitci!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more