Oznake

Webracing

Alternativna imena: Virtualno utrkivanje

Webracing online - je browser online igra koja vas uranja u virtualnom svijetu utrka. Ako ste ljubitelj brzine i pobjede, ako se koriste kako bi se prvi put na cesti i ne boji opasnosti oko kutu - onda je ovaj svijet za tebe!

Dakle, za početak igre, trebate ići online registracije Webracing: u prozoru koji se otvori unesite e-mail (login) i zaporku, ispunite potrebne podatke, te da će registracija Webracing završio. Možete započeti igru!

Prvo, morat ćete odabrati običan auto: Fiat Punto ili VW Golf. U budućnosti, utrke, možete naručiti i kupiti prevozio naglo nadograditi i više ...

Sada ćemo prijeći na stvaranje vaš lik u online igri Webracing: Nakon registracije ćete morati sjetiti imena i odaberite znak vashomu njegov avatar. Morat ćete distribuirati 20 besplatno Spretnost točaka svoj karakter, ovisno o tome što želite da bude - drag racer ili pro krug utrke. Imati svoj vozaču u Webracing online igri, postoje četiri osnovne parametre: Tehnički zasluge, upornost, Njega i reakcija. Webracing online igra, ima pet vrsta nadogradnje za svoj lik (vozač) - jedna vrsta za svaki parametar i one koja cirkulira jednom sve parametre. Kupnju nadogradnje, vozač može biti najbolji pilot u utrkama!

Igrajte igru ​​online Webracing osim svog glavnog lika (vozač), možete unajmiti dva dodatna.

Sada pogledajmo situaciju sa svojim autom: nakon što će imati više ili manje vrijedan automobil za sudjelovanje u utrci, to će biti moguće nadograditi. Na svoj automobil, ne možete instalirati više od 14 predmeta! Ovisno o Vašim nadogradnje u svom automobilu, poboljšanje performansi.

Igraj Webracing biti bolje kupnje i prodaje svoj automobil (možete imati više od jednog automobila! ), Popravak i njima ugoditi. Sve to može biti učinjeno u garaži. Važno! U garaži se nalazi samo četiri automobila (ne računajući aktivno), ali još uvijek možete kupiti dodatni prostor u garaži ...

Igrajte igru ​​online Webracing, imat ćete mogućnost stvoriti ili se pridružiti postojećim klubovima.

Svi klubovi u igri, podijeljenih po razini i vještine: početnici, amateri, Pro i prvak.

Početnici - To je klub s razinom 1-3

Amateur - klub s razinom 4-6

Pro - To je klub s razinom 7-9

Prvaka - klub s razine od 10-12

Povećajte poredak i klub je osvojio od strane sudionika u Klubu!

U online igre Webracing, vaš lik može imati posao, to može biti lako, srednje ili teško. Lakši posao, manja je vjerojatnost da vaš lik će dobiti otkaz, ali plaće odgovara takav rad. Mogućnosti zapošljavanja imate, samo 1 put u 24 sata. Svaki posao ima svoj rok. Nakon isteka roka, vaš lik dobiva sav novac. Govoreći o novcu!

U igri Webracing online igre ima svoju valutu:

WR - ovaj srebrni novac-igra (oni mogu zaraditi obavljanjem jednostavan posao ili, u ovoj utrci)

GPX - to je jedna igra valute (valute možete kupiti ekskluzivne predmete za auto tuning, nadogradnje na vozača s poboljšanom i više stvari punih Syndicate)

Benzin - on će morati sudjelovati u utrke (utrka 1 "vrijedan" 20% benzina, 100% nakupila u točno 1 sat).

U Webracing igri, možete kao kreiranje i sudjelovanje u već uspostavljenim utrke, osim toga, možete djelovati ne samo kao vozača, ali samo kao gledatelj.

U zaključku, ja ću reći ovo, još uvijek postoji takva struktura kao Syndicate (što stoji za bazama u brojnim utrkama). S njim i sa svim drugima, možete se upoznati, molimo registrirajte u igri Webracing. Sretno vam!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more