Oznake

WildStar

Alternativna imena: WildStar

WildStar online - besplatna multiplayer role-playing game klijent u futurističkom okruženju. Igrači će biti prevezeni do tajanstvenog planeta Nexus te istražiti svoj teritorij, skrivajući mnoga iznenađenja. Izradio NCsoft projekt ima sljedeće značajke: crtani grafike, dinamične igre događaji, prisutnost socijalizacije, izvorni borbe, zanimljivo zemljište, van jednostavnost i pristupačnost sučelja. WildStar besplatan prijevoz vam u svijet mašte, koja je u pratnji boravka u vrtoglavom avanturu. Ranije su živjeli na planetu Nexus eldanov utrke, visokom stupnju razvoja. No, u nekim nerazjašnjenim okolnostima ona je samo nestala bez traga, a zamijenjen novim stanovnicima - Empire frakcija i prognanici. Počevši igrati igru ​​WildStar i vi postati građanin to čudno i atraktivan u isto vrijeme u svijetu. Zašto postoje samo! I prostran teritorij čekaju vaše istraživanje, i nezamisliva količina tajanstvene artefakata i ekološki sustav s njihove gegove i jako bogate faune. Vi ćete volim provoditi vrijeme ovdje!

Jednostavno WildStar registracija će vas odvesti na igru ​​mjestima, a vi ćete biti u mogućnosti odabrati ono put slijediti. Odabir igre klase, ovime daje prednost određenim zanimanjima, specifičan stil igre. Postoje četiri klase dostupne nick istraživač, vojnik, znanstvenik i kolonista. Oni su svi jedinstveni i svaki je zanimljiva na svoj način. Usput, njegova odluka kao igra napreduje možete promijeniti i pokušati ići drugačiji način života. Usput, predstavnici različitih klasa često komunicirati. Poslovi koji zahtijevaju samo hrpa vožnji, tako da je potpora vrlo zgodan susjed.

Tijekom putovanja, često ćete vidjeti rulja. Oni uvijek moraju boriti protiv svakog mob možete razviti svoju vlastitu strategiju. No, jedan na jedan bori bitka sustav nije ograničen. Vi ćete biti u mogućnosti sudjelovati u uzbudljivim bitkama masa PvP, koje odgovaraju najboljim tradicijama trenutnih video igara. U principu, ne bi bilo dosadno!

Želio bih reći nekoliko riječi o fauni. Uređen je ovdje sve vrlo neobično. Pa čak i da je veliki jedu male, ali je nejasno zašto se neki lov samo noću, a drugi za racija Dajte sunčan dan. Na mjestima igri postoje mnoge potraga životinje, ali to se često dogodi da oni postanu plijen od jačih životinja. A onda je vaš junak da bi taj isti potraga zverushku prvo mora dalje raditi s tim čudovištem koje joj proždiranja. Pa, barem iz mrtvih životinjskih lešina progutati ide neozlijeđen. Ako ste aktivno uništiti predatora, a zatim, nakon nekog vremena oni će biti puno manje, a time naškoditi manji. WildStar igra je dizajnirana tako da se vaše akcije, kao i drugim igračima akcije utjecati na okoliš.

Nakon što je počeo igrati WildStar pokušati razviti svoj karakter. Uče da se koriste i njegove fizikalne parametre i tehnologije dostupne istovremeno. Zalihe hrabrosti i započeti lov za jednu od najopasnijih planeta u svemiru! Pretpostavimo da ste uvijek sretni postići željeni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more