Oznake

Čelične volje

Alternativna imena: Čelične volje

Čelične volje - računalna igra u žanru u realnom vremenu strategije. U prijevodu, možda i više upoznati s vama, Will i um. Game Developers su napravili napore kako bi se prevesti u stvarnost gaming rat između istočnih zemalja i kao velike zemlje poput Sjedinjenih Američkih Država (SAD). To pokazuje američku perspektivu o problemu terorizma i njegovog utranenie. Igra će čelika vrsta obavlja se na stvarnim događajima gle samo primjetna puni ne slučajnosti stvarnost. Troškovi ste sami tražiti.

Kao i za bilo koju računalne igre, možete pregledavati internet čelične volje video, pročitajte ove recenzije prije zavesti gameplay. Zatim posjetite stranicu gdje možete igrati čelične volje preuzimanje. I nastaviti s brutalnim borbama.

Igra je predstavljena s dvije zaraćene strane. Nešto kao dobar - Amerikanci koji se protive terorizma. A loše - Arapi - su odvratne, zle ratnici.

Igra će od Steel'll igraju dvije različite single-player kampanje: u Afganistanu i Iraku. Prije nego što izvršite šesnaest igra misije. Ali glavna stvar je uništavanje Arapa, što dovodi do terorizma i nasilja u svijetu.

Vi - zapovjednik bojne u marincima Sjedinjenih Država. Obavljanje poslova staviti ispred vas, vi i cijela vaša team'll imaju puno prednosti - povećanje, nove naslove, kao posljedica upotrebe novih taktičkih djelovanja. U skladu s tim, u vašoj moći, svaki put sve više i više prilika - tražiti podatke od satelita, pozivanje pojačanja, artiljerijska priprema i upravljanje zračnih napada.

Game Will i um ima više mogućnosti kao

• borbene postrojbe i oružje;

• Kvaliteta grafičku;

• Glasovne naredbe.

Borbene jedinice i oružja - ti si dao na upravljanje više od stotinu jedinica i razne vrste oružja.

Kvalitetu grafike - visoke kvalitete. Ovdje je dan i noć, različiti vremenski efekti, pažljivo detaljni grafički dizajniran model prometa i drugih objekata. Predstavljen točne karta mjesta državnog Sjedinjenim Državama, do najmanjeg detalja.

Glas - ako imate mikrofon, možete kontrolirati trupe.

Doista grafika u igri je zastupljen na pristojnoj razini, kao i zvuk u nedostatku glasovne upute. Hoće li i razlog gledanje videa već uvjerite se sami. Prije početka procesa igru.

Požurite osjećaju govore u cijeli proces borbe protiv terorističkih skupina. Samo ovdje predstavljen za tebe takvu priliku.

Ne zaboravite da dijele znanje o igri čelične volje s prijateljima.

Ali igra nije dobio dobre kritike od gaming kritičare. Možda zato što je prilično intenzivna igra, a to može ići potpuno u jednoj večeri. I ne samo to. Sada ostaje da se vaš zaključak o igri volje i uma.

Jeste dobro raspoloženje i igrivost! Hvala na pažnji.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more