Oznake

Vjetar sreće

Alternativna imena: Vjetar sreće

Ova igra morate igrati u ime pomorca, koji želi osvojiti prevlast na svim pomorskim prostorima. Osim vas u igri Wind of Luck online ovo žude većina drugih bendova i organizacija.

Wind of Luck igre koje možete igrati besplatno, predinstalirane na vašem računalu igra klijenta.

U Wind sreće igri možete igrati sljedeće vrste brodova:

 1. Azijski.
 2. Karibima.
 3. Mediteranska.

Do azijskih vozila uključuju:

 1. Kobukson - je najpoznatiji ratni brod East Asia.
 2. Katamaran je mali dvostruka posuda, koja se pojavila na polinezijski otoci.
 3. Quee Pjesma - ovaj poznati korejski brod.
 4. Pirate Junk - tradicionalna posuda za East Asia sreće azila.

Do Karibima žila uključuju:

 1. Barca je izvorni brodski Caribbean brodovima. To je jedan od najlakših vozila u igri, i to je jako dobar brod naučiti osnove pomorskog ratovanja.
 2. Švercer Schooner - mali škuner, dizajniran za brzo i kratko traje, niskog profila sa sklopljenim jedra i dobrog otpora. Konstantno dobra brod pod nepovoljnim vjetrovima. Sa zapremninom od oko 90 tona to mogu postići velike brzine plovidbe za dugo vremena.
 3. Bermuda - ovaj brod, koji se često pojavljuju među početnicima sreće azila ili low-profile brodskih štakora u karipskim vodama. Stabilno pod nepovoljnim vjetrovima. Tanak i elegantan škuner Bermuda može postići maksimalnu brzinu u vrlo kratkom vremenu.
 4. Gusar - veliki brod dizajniran posebno za progon i privlačenje trgovačke brodove. Stanovanje zbog njihove snage su dizajnirani za brzinu i naoružanje. To je uglavnom namijenjen za mala udaljenost i brzina ovise o svojim igračima u kratkom vremenu. Ovaj brod može izvesti bilo koji zadatak, s malim gubicima.

Do Sredizemeomorskim brodova uključuju:

 1. Polacca - je svestran brod. Ima vesla i jedra su trokutaste i trga, to je vrlo dobro za povoljnih i nepovoljnih vjetrova. Može plivati ​​u plitkoj vodi.
 2. Balancella - ovo je veliki ribarski brod. Ona je samo 4 male topovi na brodu.
 3. Šebeka - najčešći je dizajn broda, koji se koristi od strane barbarskog gusara u Sredozemnom moru u XVII-XVIII stoljeća. Niska brodu je teško meta za velike brodove. Šebeka ekstremni manevriranja napraviti jako dobar izbor za taktiku i šulja za protivnika.
 4. Battleships - Ovaj brod, koji su podijeljeni u 4 oklada. Ova ljepotica ima gotovo savršenu ravnotežu između vatrena moć, žilavost i pokreta sposobnosti. Na brodu je 60 topova na dva pištolja palube. Uz snažnu strukturu i uskoj haljini.

Igrajte Wind of LuckVy're u različitim regijama na različitim kartama. Vaš će se pozornost šest regija.

Pokrenite igru ​​Wind of Luck slobodnog igrati sa svojim prijateljima. Oni su puno zanimljivije i vrijeme prolazi vrlo brzo.

Wind of Luck online - ovo je prava igra, to je nesumnjivo da vam se sviđa!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more