Oznake

Legat Zimskog mraza na sjeveru

Alternativna imena: Legat zimskog mraza

Winterfrost Game Nasljeđe Sjevera: Rat s mrtvima.

Winterfrost Game Nasljeđe Sjevera poziva nove igrače u fantastičan svijet, gdje im se nudi uloga heroja koji je predodređen da zaštiti kraljevstvo od uskrslih mrtvih.

Prije mnogo godina, devet Darenskih klanova odlučilo je zaboraviti stare prigovore, okupiti jednog predstavnika među različitim tipovima ljudi i kombinirati ih u ekspediciju. Vilenjaci, ljudi, patuljci, divovi i orci trebali su stići do udaljenih uglova kontinenta na sjeveru, tamo pronaći skriveno blago i dovesti ih u grad.

Na opremi i obuci utrošeno je mnogo resursa, ali napori su bili uzaludni i ekspedicija je umrla u oštroj klimi. Tijekom godina, i bez čekanja na vijesti, postalo je jasno da više neće biti. Ali to je samo potaknulo vladare da prikupe novu skupinu. Nažalost, imali su sličnu sudbinu, kao i oni koji su ih slijedili.

Nakon nekog vremena, svi oni koji su otišli i umrli vratili su se mrtvi da bi osvetili tvrdoglavost svojih potomaka. Počevši igrati igru ​​Zimske oluje Sjeverne, postajete predstavnik jednog od starih imena koji su sudjelovali u poduzeću, te su stoga prisiljeni suočiti se s pobunjenim mrtvim rođakom.

Vi i vaš brat spasite od svog oca, ali on mora žrtvovati svoj život kako biste mogli otići na opasnu avanturu i pokušati pronaći odgovore na važna pitanja.

je vaš prvi izbor.

Imate pravo odlučiti da je bolje da se zimska ostavština Sjevera može registrirati ili se pridružiti društvenim mrežama. Sljedeći korak je stvaranje heroja. Da biste to učinili, upoznajte se s obilježjima svake profesije i imajte na umu da izgled i određene vještine ovise o tome jesu li muškarci ili žene.

  • Lopov je okretan i brz, dobro izmiče neprijateljskim napadima. To je učinkovit borac protiv pojedinačnih ciljeva, ali se ne može nositi s grupom.
  • War je tipičan spremnik s velikom količinom vitalne energije. Obdaren snagom koja je idealna za gužva napade.
  • Mag nema dobro zdravlje, i neučinkovit je protiv jednog snažnog zlikovca, ali skupina ne baš jakih protivnika je pogođena pokretom malog prsta. Tijekom crpljenja možete odabrati koga želite vidjeti kao liječnika ili one koji uzrokuju štetu.
  • Šaman će biti dobar branitelj, jer ima magije kao i mađioničar.

Vrijeme za djelovanje.

V Winterfrost Legat Sjeverne je ugodan za igranje iz više razloga, ali prva stvar koja vas uhvati u oči je vrlo svijetlo, ugodno oko. Razvoj se odvija glatko, a početne razine ne naprežu osobito jake protivnike. Vaša snaga je dovoljna da se nosite s mnoštvom mrtvih.

Kasnije ćete početi stjecati snagu i iskustvo, postati jači i biti spremni na ozbiljne okršaje. Tijekom događaja možete:

  • Primijeniti načelo postupnih postupaka
  • Iznajmljivanje pomoćnika
  • Borbe protiv čudovišta
  • Borba protiv igara
  • Da biste sudjelovali u uzbudljivim modovima

Možete steći iskustvo sudjelovanjem u zadacima, ali možete koristiti meditaciju, ostavljajući heroja u tom stanju dok ste odsutni. No, vraćajući se, naći ćete ga snažnom i snažnom.

Vaš lik je obdaren s trinaest talenata, a tijekom bitke odlučite koji je ovdje prikladniji. No, šest pomoćnika iz vaše momčadi automatski će iskoristiti dar koji imaju, stoga razmislite o tome kada postavljate tvrtku na bojno polje.

V iPlayer Winterfrost Legat Sjevera dugo vremena da ostane usamljeni ratnik neće raditi ako želite poraziti glavnog šefa. Tako se ujedinite u klanovima, borite se u Areni, osvojite najviše nagrade.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more