Oznake

Wolfenstein: The New Order

Alternativna imena: Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The New Order

Igra Wolfenstein: Događaj New Order je računalna igra u kojoj se javljaju u prvom licu. U ovoj igri ćete uroniti u danima nakon Drugog svjetskog rata, u kojem je ishod bio sasvim drugačiji. Nacistička Njemačka je pobijedila. I vi ste jedini smjer povijesti.

U igri Wolfenstein: registracija New Order je provedena brzo i prilično zastupljene u odabranom jeziku. Kako bi se registrirali u igru ​​Wolfenstein: New Order Morate navesti sljedeće:

1) Odredite svoje korisničko ime i e-mail adresu.

2) lozinkom.

Igrati igru ​​Wolfenstein: New Order ćete odabrati karakter. Igra Wolfenstein: New Order nudi vam sljedeće znakove:

1) BJ Blaskowitz. On je Amerikanac i njegova 49 godina. On je policajac od Rangersa u prvoj bataljuna. Kao posljedica događaja, bio je poslan u psihijatrijsku bolnicu. Tek nakon 14 godina zatvora, on se urazumi.

2) Anya Oliva. Ona je poljski djevojka i njezina 37 godina. Rođena je u obitelji liječnika i čini sve što je s njegovom obitelji spasiti ranjene.

3) Irene Engel. Ona je iz Njemačke i njezinih 55 godina. Ona je osnivač njemačkog unije za djevojčice. Sve njezin život je posvetio vojske i vojne poslove. Ona je također bio izvršni jedan od logora.

U Wolfenstein: New Order se igrate, misleći kroz svoje planove unaprijed. Prvo što morate pobjeći iz svog mjesta prebivališta kako bi se smanjiti aktivnosti njemačkih osvajača.

Na raspolaganju oružja će biti samo nož i pištolj.

Svoje protivnike u igri Wolfenstein: New Order Online će

1) Njemački ovčar - ona slaba neprijatelj. Ako je vaš oblik, on će početi lajati na vas, a onda će se izvoditi do ugristi.

2) Zajednički vojnik - bio je naoružan pištoljem i odjeven u smeđu uniformu.

3) SS vojnik - vojnik koji je naoružan s MP-40 i odjeven u plavu odoru.

4) Mutant - stvorenje poput zombija. U grudima montiran stroj.

5) Službenik - odjevena u bijelu haljinu uniformi.

Na kraju svake epizode igru ​​Wolfenstein: New Morate ispuniti šef. Njegova posebnost leži u činjenici da ne možete prišuljati iza njega. Boss također nećete primijetiti dok ne vidi, jer je potpuno gluha.

Za svaku verziju operacijskog sustava su različiti šefovi.

Igra Wolfenstein: New Order Vam osiguravaju sljedeće oružje:

1) nož - to je najčešće neučinkoviti oružje koje se koristi u gužva.

2) Gun mali jedrenjak - vatreno oružje, koje se prvi put susreli u igri.

3) Automatsko MR-40 - jedan od najmoćnijih oružja u igri.

4) šest cijevi pištolja - najmoćnije oružje u igri.

Ulošci za strojnice i koristiti iste. To se objašnjava stvarnim događajima.

Wolfenstein igra u kojoj možete dobiti na najtežem trenutku za mnoge zemlje. Ovo je mjesto gdje možete sudjelovati u krvavoj borbi za svoju zemlju i osloboditi ga od mrskih osvajača.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more