Oznake

Woozworld

Alternativna imena: Woozworld

Game Woozworld - je browser MMO igra temelji se na virtualni svijet u stalnom razvoju namijenjen mladima (u dobi od 9-14 godina). U Woozworld online tinejdžeri sigurno može stvoriti svoj vlastiti svemir, igraju i komuniciraju jedni s drugima. Igra ima kreativnu funkciju, kao i stotine igara bazirana na popularnoj dječjoj seriji.

Prije igrati Woozworld, provjerite je li vaše računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz, 1GB RAM, grafička kartica - 128 MB. Pridružite nam se u igri Woozworld neće uzeti puno vremena i jednostavno:

1.                   Na početnoj stranici odaberite opciju "pridružiti";

2.                   Unesite svoj datum rođenja,

3.                   Molim vas da unesete ispravnu e-mail;

4.                   Unesite sigurnu lozinku i ponovite ga;

5.                   Odaberite "Play", a Woozworld registracija je gotova.

Game Woozworld je online MMO svijet koji je dostupan za djecu 9-14 godina. Igra nudi adolescenata izgraditi svoje individualne svijetu, igara, i komunicirati s drugim prijateljima. Igra značajke izvorne karakteristike i puno igara, poput poznatog TV serije za djecu.

Woozworld online svaki igrač daje priliku dizajnirati svoj lik s brojnim dodacima za razvoj slike i potpuno promijeniti svijet. Igrači mogu napraviti svoj izbor karaktera Woozworld online i uživati ​​široku paletu igara, kao i čitav niz videa. Osim toga, svako dijete može komunicirati s njegovim / njenim prijateljima da sudjeluju u bitkama Spellz za obavljanje različitih zadataka. Igrači se također mogu osvojiti bodove koji se mogu koristiti za kupnju razne predmete u igri Woozworld.

Roditelji ne moraju brinuti o svojim dječje sigurnosti, jer igra je apsolutno siguran za djetetovu psihu.

Ako igrači potpisan Woozworld online , oni će imati koristi od još više prednosti. Sveučilište je valuta koja se koristi isključivo pretplatnicima Woozworld online . Osim toga, oni će se nuditi pristup trendi pribor i komada odjeće koji se mogu koristiti za poboljšanje izgled svojih likova. Pretplatnici imaju jedinstvenu priliku iskoristiti visokoškolskih ustanova, koji su dani na njih svaki tjedan!

Woozworld ćete igrati, a vi ćete shvatiti da igra omogućuje svaki član razvijati vlastiti svijet pomoću svoje mašte. Igrači se također može odlučiti da li su zainteresirani za suradnju s drugim prijateljima i stanovnika Woozworld online . Odlučivanje staviti vrata i kroz distribuciju njihove specifične namjene, igrači imaju priliku za stvaranje vlastite svjetove točno onako kako oni žele.

Trebali bi neka djeca razvijaju svoju kreativnost kako bi stvorili jedinstveni svijet Woozworld online . Woozworld je usmjeren na nude najbolje usluge svojim članovima, tako da neće biti nikakvih štetnih funkcionira u igri. Vaše dijete treba probati, i vidjet ćete da će on / ona igra Woozworld stalno!

U Woozworld online svaki igrač može stvoriti svijet na temelju njegove mašte i odabrati ako on ili ona želi ga podijeliti sa svojim prijateljima i ostalim stanovnicima igri Woozworld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more