Oznake

Riječi s prijateljima 2

Alternativna imena: Igra riječi

Words s prijateljima 2 - igra za prave učenjake Igra

The Words With Friends 2 sljedeći je dio čuvene igre ne manje poznatog studija Zynga. Povežite svoje prijatelje u igru u200bu200bi uključite se u verbalne bitke, provjerite tko zna više riječi i uspješno ih koristi na igralištu. Zapamtite, polje je ograničeno i možete ga koristiti u svoje svrhe, sprečavajući protivnika da unese vrijednije riječi.

Započelo je

Kada prvi put pokrenete igru u200bu200bodaberite metodu za prijavu putem e-maila ili facebook-a. Zatim će vam u tri dijapozitiva pokazati kratki vodič o tome kako igrati:

 • Drag pločice sa slovima prstom stavite na ploču s igrama veličine 11 po 11
 • riječi na ploči s igricama samo okomito ili samo vodoravno
 • Klikom na gumb za reprodukciju potvrđujete da je vaš potez završen i da protivnik može hodati

Pokušajte igrati svoju prvu igru u200bu200bu solo načinu, odnosno igrati ćete se s računalom. Da biste to učinili, možete odabrati Solo Challenge na najjednostavnijoj razini težine. Na dnu zaslona vidite slova dostupna za ovaj potez koja morate sastaviti u jednu riječ. Svako slovo ima broj koji označava broj bodova dobivenih u slučaju upotrebe. Nakon što skupite riječ, brojevi se zbrajaju i vidjet ćete ukupni broj bodova koji ćete dobiti za određenu riječ. Tko će postići više bodova po utakmici, taj je pobijedio. Nemate vremena za preseljenje ovdje, možete razmišljati koliko god želite i odabrati najbolju varijantu riječi od svog protivnika, zato ne žurite. Pomičući pločice s slovima na ploči, obratite pažnju na obojene kvadrate s slovima, oni će vam pomoći da postignete više bodova:

 • plavi kvadrat s DL-om (dvostruka pločica) - množi s dvije vrijednosti slova koje se nalazi na njemu;
 • zeleni kvadrat s TL (trostruka pločica) - množi sa tri vrijednosti slova koje se nalazi na njemu;
 • crveni kvadrat s DW (parovi riječi) - množi s dvije vrijednosti riječi;
 • narančasti kvadrat s TW (trostruka riječ) - množi se s tri vrijednosti riječi.

Pokušajte kombinirati nekoliko bonusa odjednom kako biste povećali bodove i pobijedili. Tvoj protivnik prvo hoda, a zatim ti. Ukupno se može napraviti 5 poteza po igri, odnosno na svakoj strani na ploči za igru u200bu200bne može biti više od 5 riječi. Budući da imate drugo mjesto, imate prednost nad svojim protivnikom, unaprijed znate koliko bodova trebate postići da biste pobijedili. Pokušajte utakmicu završiti prije rasporeda.

Koje su riječi zabranjene u igri:

 1. kratica
 2. riječi koje se sastoje od samo velikih slova
 3. prefiksi i sufiksi odvojeni od glavne riječi
 4. riječi s crticom ili apostrofom
 5. nasilničkih i rasnih izreka

značajki igre

u riječi s prijateljima 2, nije dovoljno znati puno riječi. Važno je aktivno koristiti slova koja vam sežu. Ne uvijek dulja riječ dat će vam više bodova. Svako slovo ima svoju složenost korištenja i obično brojevi na njima su ono što prikazujem. Na primjer, slovo "Q" donijet će vam čak 4 boda, a ako ga stavite na plavi kvadrat ili zeleni, značajno povećajte bodove i vjerojatnije je da ćete pobijediti u krugu. To jest, riječ od 3-4 slova može dati ukupno čak 20 bodova, dok riječ sa 7-8 može biti upola manje. Pažljivo gledajte ploču i što vaš protivnik radi.

Words with Friends 2 Preuzmite na svoje računalo i počnite se igrati s prijateljima. Da biste to učinili, prvo morate preuzeti i instalirati Bluestacks android emulator, a tek potom instalirati igru u200bu200bu nju.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more