Oznake

Svijet čelika: Spremni snaga

Alternativna imena: WoS, svijet čelika

Game World of Steel: Spremni snaga pobjeda će biti tvoja.

Na pozadini mnogih igara o tenkovima svjetskih čelika: Spremni snaga je na neki način inferioran, ali u njemu je i njen zezak. Predstavlja svoj studio BraveTale, također odlučio sudjelovati u općem entuzijazmu militanata. Možda ste već upoznati s njezinim radom na ratnim brodovima. Sada imate priliku preuzeti World Of Steel: Tank Force i ocijeniti njegov potencijal. Očekujte da nešto neobično od projekta nije potrebno. Strogo govoreći, ono što je nevjerojatno i posebno može se vidjeti u sljedećoj akcijskoj igri o tenkovima? Ako ne rastu krila, onda je to klasičan žanr, gdje igrači svladavaju teren, povremeno se borite s neprijateljima, zaradite novac na ovoj igri i potrošite ga na opremu za pumpanje.

Ove tehničke karakteristike treba uzeti u obzir, a igra teži 77 milijuna, inačica za mobilni telefon zahtijeva Android verziju od najmanje 2. 3, ali zapravo od 4. 1, uzimajući u obzir periodična ažuriranja. Iako, zbog pravde, moram reći, oni ne izlaze tako često. Međutim, oni koji žele preuzeti World Of Steel: Tank Force na računalo i uživati ​​u onome što se događa na velikom zaslonu.

Funkcije i prolaz.

Glavna značajka koja razlikuje projekt od analoga je nedostatak timske igre. To znači da se možete boriti jedino s računalnim protivnikom, podižući taktiku i ponašanje u različitim situacijama. Ali čak i sa ovom igrom Svijet čelika: Tank Force ostaje zanimljiv s takvim komponentama:

  • Previše skupo donirajte s minimalnim skupom značajki
  • Nema izvorne priče
  • Teškoće s besplatnim nadogradnjom spremnika
  • Visoki zahtjevi za priključak na Internet i uređaj za ugradnju

  Kao što je već spomenuto, grafika ovdje je stvarno izvrsna, možete vidjeti čak i odsjaj sunčanih zečeva na tijelu borbenih vozila i dosta realnog dima nakon snimanja.

 • Good graphics
 • Izvrsni izbor opreme
 • Detaljne kartice
 • Dinamičke borbe
 • Mogućnost pumpa strojeva
 • Easy control

Osim toga, potrebno je obratiti pozornost i stranke nisu vrlo atraktivne:

Ali za sve što morate platiti, a u tom slučaju tehničke mogućnosti vašeg uređaja. Druga mogućnost plaćanja je pravi novac za poboljšane oružje i tenkove, dodatne bonuse i ostale darove. Cijene počinju na 54,99 UAH. , dosegnuvši UAH 5,249.99. Ako želite sve postići, dobro, to je pohvalno. U tom slučaju, budite strpljivi, jer ćete morati uštedjeti novac za nove oružje, oklop, dijelove za motor i tako dalje. Kako igra napreduje, igrači se poveÄ ‡ aju gore, a to otvara nove moguÄ ‡ nosti.

Kao u sličnim igračkama, World Of Steel: Spremni snaga igra daje nagradu za uspjeh u bitci, plaćanje novcem. No, kako bi se nadograditi, morat će sudjelovati ne u jednom, a ni u tri bitke. Poboljšanja su prilično skupe, i postizanje više ili manje visoke razine morat će se pokušati ne izgubiti u sljedećoj bitci. Djelovati na mjestima s različitim zemljopisnim karakteristikama šumskog pojasa, snježnih planina, pustinja i drugih. Promjena krajolika je brza, tako da se neće moći diviti ljepotama u moru. Ono što se događa na terenu je mnogo važnije, jer se spremnici suočavaju s gotovo nosom u nos, a razmjera iznad njih pokazuje koliko je života ostalo u njima.

K riječ, u igri je njegova značajna plus mogućnost odabira spremnika koji će savršeno uklopiti u uvjete terena. Kako biste poboljšali osnovne karakteristike, upotrijebite kamuflažu i to će omogućiti spajanje automobila s krajolikom.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more