Oznake

World of Warships Blitz

Alternativna imena: WoWS Blitz, World of Battle, Blitz Boats

Game World of Warships Blitz je dugo očekivani projekt.

Još jednom, tvrtka Wargaming Grupa se istaknula činjenicom da je obožavateljima morske bitke drago igraonicu World of Warships Blitz. Ako ste igrali verziju računala, ugodno ćete se iznenaditi kako su se autori približili prilagodbi Androidu.

Sudy po načinu na koji projekt brzo dobiva popularnost, možemo sa sigurnošću reći da uskoro će zauzeti jedno od prvih mjesta u ocjeni kultnih igračaka. Za preuzimanje World of Warships Blitz, ne trebate ništa posebno, i bit će nositi se s modelom telefona s OS verzijom od 4. 4 i više, kao i sa slobodnim mjestom ispod instalacije 59 M.

Još uvijek postoji prilika za preuzimanje World of Warships Blitz na računalu, tako da nitko neće biti izostavljen.

Funkcije upravljanja.

Ako usporedite mobilne i računalne verzije, tada se na prvim kartama područja značajno smanjuje radi praktičnosti jer ćete morati igrati na malom zaslonu. Način kontrole na dodirnom zaslonu razlikuje se u različitim kutovima, postoje posebni gumbi. U donjem lijevom lijevom je navigacija. Klikom na jednu od strelica postavljate tečaj desno / lijevo ili unatrag / naprijed. Jednom, kliknite na strelicu i brod će plutati. Ako se ponovno pritisne, to se ubrzava. Ono što je prikladno je da ne trebaju biti fiksirani stalnim pritiskom. Dovoljno je dati zapovijed i možete učiniti druge manipulacije.

U donjem desnom kutu križa označena je naredba za pucanje, a dalekozor je aproksimacija. U sredini ikona alata i popravak. Gornji desni kut zauzima ikona s promjenom oružja, na lijevoj karti terena, au sredini se vidi razmjera napretka bitaka. Budući da sve to ima male dimenzije, translucenciju i intuitivnu razumljivost, za takvu veliku igračku ovo je veliki plus.

Game igranja.

Osim toga, igra Svijet boraca Blitz nudi:

Kao u inačici računala, Svjetski ratni brodovi Blitz igra u mobilnoj verziji nudi načine PvP i PvE.

  • Ogroman izbor od 90 brodova iz različitih zemalja
  • Klanovi koji se bore na arktičkim, atlantskim i pacifičkim vodama
  • Diversitet oružja
  • Kontinuirano crpljenje brodova Više od jednog borbenog moda: single, team, corporate, rank
  • Pomoć za postignuća i pobjeda
Već je spomenuto da je izbor karata ogroman, ali je smanjen za oko trećinu, tako da oni ne moraju prelaziti napuštene prostore površine vode predugo na putu do glavnog mjesta događaja. Također, ako igrate PvP, igrači se mogu grupirati u grupe od 7 sudionika. U ostatku sve je analogno kupnji brodova, crpljenje, sudjelovanje u zadacima, misijama i drugim događajima. Za to, naravno, pruža vrijedne nagrade i bonuse. Osim nagrada za sudjelovanje u borbama, WoWS Blitz je također pružio druga ugostiteljska iznenađenja. Na primjer, ako ste tijekom tjedna koji ste svakodnevno posjetili igračku, dobili premium račun za tri dana.

Za ljubitelje akcijskih igara bit će zanimljivo doživjeti ovaj projekt, pogotovo ako su upoznati s drugim radovima developera (tenkova i aviona). Također privlači one koji su opetovano doveli u borbene brodove na velikim računalnim monitorima. Njima je lakše odrediti skup brodova za njihovu flotu (razarači, krstaše, bojni brodovi) i njihov način crpljenja. Početnici će otkriti ogromno polje za istraživanje kako bi odredili kvalitete svakog broda u bitci.

Te koji su uspjeli testirati igru, daju jedinstveno pozitivnu ocjenu. Također u njezinoj korist je i činjenica stalnog oslobađanja ažuriranja i aktivnih korekcija mogućih pogrešaka od strane programera.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more