Oznake

World of Battles

Alternativna imena: SVIJET Battls

Online igre World of Battles - besplatno, zarazna multiplayer online strateška igra koja vam daje uistinu spektakularne bitke u realnom vremenu između 9 utrke: vitezova, vilenjaka, patuljaka, Amazonke, zverolyud'mi, barbara, tamnih vilenjaka, orka i undead. World of Battles igra online zahvaljujući svojim odličnim grafike, detaljnih jedinica i masovne bitke stvarno će učiniti da se osjećate zapovjednika.
World of bitke igrate morati Pridružite World of Battles igru ​​i preuzeti igru ​​na računalu. Molimo ispunite registraciju polja za stvaranje računa na licu mjesta.
1. Unesite svoju prijavu igru ​​(ime koje ćete naučiti na forumima).
2. Nova lozinka poznat samo vama.
3. Vaša adresa e-pošte.
4. ići provjeriti da niste bot.

Kad Registracija World of Bitke na to igraju online igre World of Battles trebate instalirati igru ​​klijenta (koji je, odmah sama igra) na vašem računalu:
1. Molimo kliknite na "Client Download" za preuzimanje posebnu sliku «World of Battles downloader».
2. Kad učitavanja datoteku završi, pokrenite ga i Svjetska bitaka online igre će početi s preuzimanjem na računalo.
3. Nakon preuzimanja igra će vas potaknuti da prihvati zahtjeve licenciranja za završnu instalaciju za World of bitke.

Igrati World of Battles Vaše računalo mora ispunjavati sljedeće zahtjeve sustava:
CPU: Intel Pentium 3. travnja GHz, AMD Athlon 3000 +
RAM: 2048MB
VGA: NVIDIA GeForce 6600GT ili ATI Radeon X1600, 128 MB
DX: DirectX 9. 0 (2008 ožujak)
OS: Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7
Internet: 512 kbps
Sada možete nastaviti na detaljniji opis utrkama, za koje će se moći igrati igre World of Battles Online. Svi oni su podijeljeni u tri frakcije: Dobro, zlo, neutralnost.
Dobrodošli
Knights. Unatoč njegovoj predanosti strani dobra, vitezovi čelik Roses prečesto pokazuju svoju bahatost prema drugima, pa čak i rodbinski utrkama. Ipak, to može biti zaslužena, jer je protiv svoje viteške konjice malo tko može preživjeti.
Vilenjaci. Podijeljeni su u dvije skupine koje se može nazvati drvo vilenjaci vilenjaci i aristokrati. U civilnom životu, ova plemena, a razbacani, ali u borbi protiv zajedničkog neprijatelja je fleksibilan aluminijski smrtonosni šumski strijelci i brza konjica vilenjaka aristokrati.
Patuljcima. Jaka i iskusan bitka naroda. Nije puno ste za druge rase, vjerojatno zbog činjenice da su oni u potrazi za visoku patuljci. No, patuljci su uvijek otvoreni za trgovinu sirovinama. No, njihov glavni bogatstvo se bori vozila, a oni nisu u žurbi da dijele.
Neutralnost:
Beastmen. Tajanstveni ljudi, što je jedinstvo plemena minotaura, kentaura i Volkolakov. Su stvorili drevnih čarobnjaka za zabavu i pobunili protiv svojih okrutnih gospodara. Stoga nepovjerenje prema drugim rasama. Imati tajanstvenu povezanost s prirodom.
Barbara. Oni su i različita plemena s različitim uvjerenjima i okupacije. Neki su sudjelovali u pljački, a neki i trgovine, i drugi - zaštitu granica. Unatoč razlikama u vojsci zajedno s fleksibilna opredjeljenja vojnika.
Amazon. Warriors, koji je pobjegao iz muške predrasude o mjestu žene u ovom svijetu. Uznemiravanje od strane vitezova kaljeno taj narod i njihovu predodređeno nomadski način života. Gledajući unatrag na to, možete razumjeti njihovu okrutnost prema ljudima.
Zlo
Tamni vilenjaci. Ponosni utrke ubojice. Ako druge utrke su uvijek pod teškim okolnostima osloniti na prijateljskoj i međusobnom pomoći, The Dark Elves uvijek računati na izdajama i niskosti. Znaju da dijete živi u ozračju intriga i krvavog veselje i ubijanja kolega nije ništa više nego dio prirodne selekcije.
Orci. Rude i nezgrapne ratnici koji gotovo ne osjećaju bol od ranjavanja. Orci su rođeni s potpunom uvjerenju da je sve zeleno u ovom svijetu pripada njima, što, naravno, ne vole druge utrke, čiji je prikrivena zelenu travu livade. Sprema samo urođenu glupost ORC - za koje orci ograničene napade na susjede. No, pojava jakog i relativno inteligentan vođa može sve promijeniti.
Undead. Nakon najmoćnijih utrke, koji je izgubio Boga u ratu protiv sila dobra. No, u potpunosti uništiti nemrtvi je gotovo nemoguće, jer su ljudi ovog svijeta i uvijek će umrijeti, a nastavak krvavih ratova nemrtvih je samo pri ruci.
Ukupno svaka utrka Svjetskog bitaka online ima 16 vrste borbenih jedinica, tako da ne osjećam ograničenja postavljena vojnika. Pogotovo jer uvijek možete poboljšati svoje vojnike mijenja svoju opremu, koja se također pojavljuje na njihov izgled.
Igrati igru ​​online svijetu bitaka poput sve ljubitelje strategije i taktike, jer osvojiti nekoliko bitaka prikupiti snažan vojske. Jamstvo pobjede je prava kombinacija brzih napada konjice, nadležnog obrane, uz potporu pješaštva, okružen neprijateljskom boka i straga.
World of Battles igre online - je virtualni svijet zahtijeva stalnu krvoproliće! Dobro došli u svijet bitke! World of World of Bitke za prijavu za vas čeka!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more