Oznake

World of Warcraft

Alternativna imena: WOW

World of Warcraft online - ovo je masivno multiplayer online role-playing game (MMORPG), u kojoj ste istražiti tajanstveni svijet pun magije i avanture. To je igra u kojoj svatko može biti junak.

Da bi se uključili u igri što je potrebno da prođe World of Warcraft online registraciju: u prozoru koji se otvori unesite e-mail i lozinku. Pridružite World of Warcraft na ovom principu je završen, možete se prijaviti u igru ​​i početi stvarati svogo karakter.

U World of Warcraft online igre možete napraviti za sebe nekoliko znakova koji će vam omogućiti da isprobate različite kombinacije određenih rasa i klasa. Pogledajmo procesu stvaranja svoje buduće karakter: prvo morate odabrati gaming svijet u kojem ćete igrati (svjetova drugačiji stil igre) je:

PvE (player vs neprijatelja) - obična igra svijet;

PvP (player vs player) - svijet za igrače koji su u potrazi za suparništvo;

PvE-RP (igrač protiv neprijatelja, role-playing game) - svijet u kojem se odglume ulogu i bori između igrača mora biti usuglašen s obje strane;

PvP-RP (player vs player, igre uloga) - analogni normalno PvP, gdje je dopuštena borbi između različitih frakcija u izvedbi uloga.

Nadalje, u online igri World of Warcraft, morate odabrati: rase, spola, klase i ime vašeg lika. Osim toga, vi i dalje će biti dostupne funkcije, kao što su promjene u izgledu i transformacije.

Razgovarajmo o trkama:

Ih u ovom projektu - 12, oni određuju ukupni izgled likova, i daju posebne pogodnosti u obliku rasne sposobnosti, kao i vezan za jednu od dvije frakcije: Saveza ili Horde.

Savez - u ovoj frakciji dolazni utrke kao što Worgen, Draenei, patuljaka, gnomes, ljudi i vilenjaka noći;

Horde - u ovoj frakciji dolazni utrke kao što Goblins, krvi vilenjaci, orci, Tauren, trolove i Forsaken (uskrsnuo iz mrtvih.)

Kad ste se odlučili na frakciju i rasu, odaberite svoj razred perzijski, što će ovisiti o njegovoj sposobnosti u ovoj skazachno svijetu. U igri World of Warcraft online klasi postoje tri glavne uloge: Tenkovi, iscjelitelje i vojnika i 10 race klasa: Warrior, Paladin, Hunter, Rogue, Priest, Death Knight, Šaman, Mage, Warlock i druid. No, imajte na umu da nisu sve klase su dostupne za svaku utrku, a ako je prije nego što će se dati izbor između rasa i klasa specifičnom, a zatim dati prvenstvo klase.

Sada možete stvoriti izgled znaka: po spolu (koji ima čisto estetski razliku), opredjeljuju za posebnim vanjskim značajkama, kao što su, na primjer, tetovaže, naušnice, kose, itd. itd. Na to, stvaranje lik završava, ostaje samo da ga dodijeliti ime.

Sada o samoj igri. Da li vaš lik na početku igre, postoje nekoliko osnovnih sposobnosti svogo klase, ali igrati igru ​​World of Warcraft online, uz razvoj, moći ćete otkriti nove.

U igri World of Warcraft, možete dati svogo znaka jedinstvene sposobnosti, zahvaljujući talentu i karakteru. Talenti dopustiti karakter da se specijalizirati u određenim vještinama i simboli (stvorio druge likove koji posjeduju žig profesije) ne samo da će pojačati svoje postojeće vještine, ali i dodati nove učinke na njih.

Igrajte online igre World of Warcraft, morate putovati u Azeroth, gdje živi raznih likova i likova. Vi ćete obavljati različite zadatke, koje su podijeljene u nekoliko kategorija: General (najčešće), Grupa (složeniju konvencionalna) u tamnici (creepy mjesta i opasne čudovišta). A onda postoje radna mjesta u herojskom modu racija, PvP i svakodnevno. Dobiti posao, možete imati ne-player znakova, ili koristiti predmete i predmete. World of Warcraft igre vam omogućuje nakon borbe s čudovištima, u slučaju pobjede, njih pucati s raznih čarobnih predmeta koji se mogu staviti u jednoj od banaka na čuvanje.

Igrati World of Warcraft može biti poput mene, i među prijateljima, stvarati grupe, pridružite u Guild, kao i kupnju i prodaju predmeta u aukcijskoj kući ...

Općenito, ova igra je vrlo opsežan i to može biti jako dugo vremena kako bi opisao, i proći kroz registraciju u igri World of Warcraft, vi ste u mogućnosti vidjeti sve i pokušati igrati World of Warcraft!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more