Oznake

Svijet borbeni zrakoplovi

Alternativna imena: Zanemariti warpleens, wowp, wards of warpleens

World od Borbeni zrakoplovi online - besplatna browser-based multiplayer igre vojnih predmeta, događaji koji se odvijaju u stvarnom vremenu. Ti su prevezeni u turbulentnim sati Drugog svjetskog rata. Tvrtka igre rata . Neto , tvorac projekta, daje korisnicima uroniti MMO pucačina koja je posvećena zrakoplovstva 30-ih - 50-ih. Sjedeći za volanom željeza ptica, sudjelujete u ogromnim bitkama koje se javljaju u zraku. Ne možete koristiti isti avion, i cijela stotine. Iako svaki od njih ima svoje karakteristike, oružja i sposobnosti. Saznajte kako upravljati različite vrste letjelica, a igra WOW će igrati za vas sve boje. Vi ćete poslije sve šanse za pobjedu nadmoć u prostranstvu neba!

Prije igranja World od Borbeni zrakoplovi , morate osigurati da vaše računalo zadovoljava sljedeće minimalne zahtjeve sustava: Operativni sustav Windows [_2_ ] XP , Vista , 7, procesor ( CPU ): 2. 2 GHz kompatibilnost DirectX 9. 0 c ; grafike GeForce 7600 GT ili ATI X 1600; proširenje 1.024, visina 720 piksela i 2 GB RAM-a. Uzmite u povijesnim vremenima pomoći će vam World od Borbeni zrakoplovi registraciju. Izradite račun nije teško. Vi samo trebate ispuniti nekoliko polja: ime igrača, e-mail adrese, lozinke, lozinke ponavljanje, likove iz slike. Imajte na umu da je činjenica stvaranja računa, prihvaćate uvjete ugovora.

Dakle, što je započeo World od Borbeni zrakoplovi igrati i, naravno, ti stvarno čudo što je ono. Ti će se tražiti da odaberete od četiri klase vozila. Ta jedna motorom borci (svjetlo, na snazi ​​u dogfights), dva motora borac (teška, vrlo opasno, s moćnim oružjem), napada (poznat i kao lovci na terenu mete), i prijevoznik-based borac (sredina između lakih i teških boraca). Oni svi imaju jedinstvene karakteristike koje imaju nekoliko opcija oružja, a može se drugačije ponašaju u borbi. Osjetite sve više i više novih Zrakoplovi vodeće supersile - to će zagolicati neopisiv užitak! Nakon što napraviti izbor, trebali pridružiti jedan od timova. Igrači su podijeljeni u dva tima za borbu među sobom. Osim toga, svaka momčad ima prizemlje baze. To je uništavanje neprijateljskih baza će značiti pobjedu. Uspjeh je u znaku obračuna iskustva i kredita, koji se zatim koriste po vlastitom nahođenju. Primjerice, studija o novom paketu ili dodatnim modulima.

Prvenstvo Vojni zrakoplov zahtijeva stalna crpne svoje pernate prijatelje. Nakon što je sva oprema je podijeljen u razinama. Tako ćete početi s igrom hangara gdje je zrakoplov vrijedan tri prva razina. Da, već pokušava upravljati svoj prvi, možda i primitivni zrakoplova, osjetit ćete kako se brzo nosi gameplay. No, sve je zabava tek dolazi! Možete početi vrlo brzo. Dovoljno je proučiti nekoliko trikova za borbu ravnopravno sa strašnim neprijateljima.

U koraku PTA predložio mode "izvrsnosti". No, to nije ograničenje i na kraju programeri će pokušati iznenaditi dodavanjem novih načina. Tako se u skoroj budućnosti će se spojiti zanimljiv način nazivom "Escort", što znači podršku grupe botove bombardera za ciljanje. To je sve o izgledima za svakog korisnika, u međuvremenu, ako ste tek početnik, će proći posebnu obuku režima.

Igre World od Borbeni zrakoplovi mogućnosti da vam ugodi beskonačno dinamičnim događajima nezaboravan potjeru za neprijateljem, brzih, vrućih borbama i ogromnoj količini dostupnih zrakoplova. Ocijenite ga svi poštovati! Neka igra će donijeti samo pozitivne emocije!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more