Oznake

Xcom: Enemy Unknown

Alternativna imena: Xcom: Enemy Unknown

Većina veliki strah za svaku osobu na Zemlji - nepoznat. Neistraženi paraziti, vanzemaljci, zombiji - sve je to za ljude stoljećima užasava. Igra Xcom: Enemy Unknown ponudio svoju verziju ljudskog sukoba i nesigurnosti. Ili, točnije, ljudskost i stranac čudovišta. Čak i unatoč činjenici da igra programeri koriste već poznate metode i zna da su mnogi od djetinjstva legendi, pregled projekta nije bila razmažena. A osim toga, natrag stvaranje Xcom je pušten, tako davno da je većina igrača sigurno zaboraviti na to.

Odmah ljubitelji horora i fantastike, duša ne prisilnom prodajom u projekte poput Xcom, treba upozoriti da Xcom: Enemy Unknown PC - ovo nije nastavak poznatih igara, a ponovljeno izdanje. Zapravo, to objašnjava činjenicu da su glavni likovi ne razumiju činilo većinu da su poznati u cijelom svijetu stvari. Stoga, preporučamo da čak i oni igrači koji smatraju da se pro u ovoj igri, prije odlaska na glavu gameplay, pješačke programeri predložio "temeljnu obuku."

Za početak igre, trebat će vam Xcom: Enemy Unknown preuzimanje. Danas ga se može obaviti brzo i jednostavno pomoću bujica. Također, budite sigurni da imate na umu ima par ili tri prikladna sredstva. Idete u projekt, naučit ćete da je sastanak Zemljani s izvanzemaljskim posjetiteljima nije išao na planiranom scenariju - započeo međugalaktički rat. Glavni cilj neprijatelja - neke organizacije Xcom. Posljednji je ogroman najboljih boraca za oružjem koje koriste najmoćnije oružje.

U Xcom: Enemy Unknown misija, čak i najmanji izgledaju tako realno da na neko vrijeme uhvatiti se misleći da je strah vas ušulja doista. Jedna od važnih promjena provedenih u novom projektu, možemo pretpostaviti ukidanje akcijskih bodova. No, klasa je ostala nepromijenjena

1. Uređaj-Topnici su u mogućnosti da učinkovito drže pozicije neprijatelja.

2. Vojnici podršku pomoći suigračima u svakom času potrebe.

3. Jurišnici su jaki i agilni.

4. Snajperisti su sposobni za udaranje ciljeve čak i iz najudaljenijih udaljenostima.

Nastaviti naš Xcom: Enemy Unknown pregled bi trebao biti priča o odijelu s ugrađenim motorima. To će omogućiti odijelo za kretanje između mjesta s brzinom svjetlosti. Snažan oklop pouzdano štite od metaka od neprijatelja, a od izgleda maskirnim maskirati klevetnika. Mnogi igrači će biti oduševljeni da projekt napokon je proveden više ili manje uspješni sustav skloništa - Ovaj nedostatak dugih izmučenim navijača u igri.

Pripremite se da ponekad neprijatelji mogu napasti u skupinama - ne većina lijepa prizor. Ono što iznenađuje što bolje pripremljeni za projekt može se vidjeti u Okupljeni Xcom: Enemy Unknown Video trailer! Od filma koji će dobiti informacije o svim promjenama i prednostima.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more