Oznake

Xgame

Alternativna imena: XGame-Online, XGame Online

Dakle, danas ćemo vam predstaviti novu igru ​​u žanru MMORTS - XGame online. Ova igra neće ostaviti ravnodušnim ljubitelje Star Wars i druge svemirske fantazije. Osjećam se kao da ste početnik vladar pustinjskog planeta i pridružite se borbi za moć u svemiru sa stvarnih igrača online. Otkrijte novi sustav i galaksiju, istražite nepoznati planet. Poboljšanje sustava oružja u realnom vremenu neće vam omogućiti da se potpuno opustite. Sudjelujte u online "utrku u naoružanju", rezultati koje imaju ključnu ulogu u poravnanje snaga u svemiru XGame online.

Igrati igru ​​XGame online ne trebate dodatnu instalaciju igre klijenta. Igra je potpuno besplatno, a za sudjelovanje u njemu potrebno je prošlo brzo i jednostavno Pridružite igra XGame online.

Da XGame online igra postala dostupna otići na stranicu XGame online igra, gdje se odmah pojavljuje prozor za registraciju. Od vas se traži da unesete novu prijavu, potvrdu lozinke i prihvatiti sporazum upute.
Kad XGame online registracija uspješno završena, možete početi svoju novu dužnost planetarni kontrolu. Igrajte igru ​​online XGame počnete na pustom i praznom planetu s malom razlikom od minerala. Mala, ali - opet, dovoljno za početak. Ti su resursi koje trebate pokrenuti osnovnu infrastrukturu planeta, graditi rudnike, stanice, tvornice, brodogradilišta, laboratorije i druge korisne sadržaje.

Brodogradilište trebaju razviti obrambeni dio svog planeta, što je preduvjet za budući osvajanju galaksije XGame online. No zatvaranje čvrsto pričvrstite planetarnu bazu, ne previše navoyuesh. Tako da je potrebno izgraditi snažan svemirski flotu proširiti svoje posjede.
Također XGame online - igra u kojoj je sudjelovanje u galaktičkog rata, Sovjeti tražiti pomoć od saveznika, koji se lako mogu naći među drugim online igračima. Zajedničkom akcijom će biti puno lakše izgraditi vlastiti carstvo. Igrajte XGame online također može biti u svrhu dobivanja na gaming dijelu "Hall of Fame", nego što voli sebe i svoj dom planet proslaviti.

Novoyavlenny saveznik će vam pomoći u vađenje nedostaje, ali su potrebna sredstva za tebe. Da biste to učinili, okrenuti trgovati s njima najbolju ponudu tako što im njihove stalne poslovne partnere. Napravite svoj vlastiti strategiju trgovanja lišiti svoje neprijatelje potrebne resurse. XGame online - svemir u kojem smrtonosna igra sama.

Da bi preuzelo vlast u online igri XGame mora uvijek biti korak naprijed u razvoju tehnologije na svojim planetima. Prava strategija istraživanja omogućit će vam, na primjer, da se odmah prenijeti svoju flotu u drugim galaksijama, u srcu neprijatelja. Pošalji kao mnoge izviđačke brodove istraživati ​​nove prostore, jer znanje je moć.

Od samog početka, morat ćete napraviti izbor od tri mogućnosti za razvoj vašeg lika. Naravno taj izbor utječe na sve vaše naknadne igri. Odaberite Class "Šahtar" bi se omogućilo veće vađenje resursa i izgradnji objekata. Class "znanstvenici" da bi se naglasak na znanstveno-istraživačkim aktivnostima vaše planete. Za brzo stvaranje učinkovitog svemirsku flotu - Class "Pilot".

Vi - pravi vođa na planetu. I da se dokaže da je potrebno stvoriti jaku gospodarsku i vojnu sustav planeta s redovitom tehnološki napredak. XGame online registracija je za vas čeka.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more