Oznake

XNOVA

Alternativna imena: XNova online

XNOVA online je popularan browser igara u strategiji CIS u žanru svemirskih ratova. Osnovna djelatnost tvrtke je u vašem XNOVA online je kolonizacija novih planeta i galaksija. Prostor i raspršili se galaxy sustavi i planeti potrebna jaka Gospodar sposobnost da ih kombinirati u jedan carstva. Sada možete okušati u teškim vojnim poslovima u ogromnom bezgraničnom prostoru.

Za igranje XNOVA online zahtijeva registraciju u igri XNOVA. Također dostupno XNOVA registracije preko računa u @ pošte. ru i društvene mreže VKontakte. Inače, pozvani ste ispuniti elementarnu Registracija XNOVA. U odgovarajuća polja unesite svoje podatke: e-mail, novu lozinku i potvrdite da ste stvarna osoba, a ne robot. Nakon čitanja i slažući se s pravilima i osnovnim odredbama aktivirati svoj račun u igri putem e-maila i online igre XNOVA otvoreno za tebe.

Nakon registracije morate odabrati jednu od svemira (poslužitelji) XNOVA online gdje je na raspolaganju je dao jedan planet. No, da ne bude zabune Dakle, na prvi pogled, velikodušan dar. Nakon prva igrati igru ​​online XNOVA počnete gotovo nenaseljeni i nerazvijenu planet. Vi ćete biti upitani mnogo truda i sposobnosti vođe moraju pripremiti ovaj nenaseljeni komad kamena u pravi vojnu bazu. Također, ne zaboravite o gospodarstvu i znanstvenim istraživanjima. Nemojte odugovlačiti provedbu tih uvjeta, stvoriti snažnu vojsku za napadačkih i obrambenih akcija.

Nemojte se fokusirati na svoj početni planetu, jer je uspješno igrati XNOVA, morate držati nomadi način života i kolonizirati novih planeta. Budi ono što jesi kao vješt diplomat. Priložiti profitabilne saveze, objaviti rat, zaključuju unosne ugovore u trgovini s drugim igračima.

Nastavljajući igrati online XNOVA i počinio rat iskorištava Stavani stranačku backstage borbe. Napravite gustu mrežu intriga i zavjera u svemiru XNOVA. Pravilno planiranje sve njihove spletke, što će stvoriti najbolje uvjete za buduće borbe sa svojim neprijateljima. Upišite se u savez sa jakim igračima i sami postati jaka. Priložiti sporazum o trgovini i uskratiti svoje neprijatelje priliku za dobivanje potrebne resurse za razvoj. No budite oprezni, jer su ostali igrači su sposobni za isto. Oni su ljudi poput vas. Stoga, pažljivo odabrati za sebe pouzdane prijatelje i saveznike da ne postane žrtva urote.

Diplomacija XNOVA online nije duhovit začin u velikoj posudi, i to jedan od najvažnijih komponenti. Ne zaboravite da je u borbi protiv moćnog novog neprijatelja, možete pronaći spas je za pobjedu nad starim neprijateljem slabiji.
Odaberite letjelica koja pruža online igra XNOVA, ostavite sretni svi ljubitelji taktike i strategije. Izaberite svoju vlastitu, prikladne taktike ratovanja. Raditi razorne napade na krivom planetu ili postupno, uz minimalan uništenja proširiti ste stvorili carstvo. Svaki borbenih jedinica u igri ima svoje prednosti i aplikacije. Dakle, načelo "više - to bolje" ne vrijedi ovdje. Pažljivo birajte brodova u floti. Samo snažan, okretan je vojska na čelu s dobrim taktika može obavljati najsloženije poslove s minimalnim gubicima.

Dial u svojim najboljim vojnih časnika, koji pružaju sve vrste letjelice borbenih bonuse od vatrene moći da se brzine leta. Također s njima možete izvoditi razne zadataka, što baca igru ​​i dobiti korisne bonuse.
Policajci potrebne za upravljanje voznim parkom prostora će vam dati različite bonuse koji će vam pomoći da se razvije borbena moć brodova. Oni također mogu biti od koristi za obavljanje raznih poslova, koji obiluju u igri. Njihov nastup donosi vam korisne bonuse.

Ne mogu odgoditi! Možda je netko već registrirani XNOVA online i počeli igrati, stvarati vlastite Napoleonove planove. Ali, to je prekasno! Prikupiti svoju flotu i početi igrati igru ​​online XNOVA.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more