Oznake

Xterium

Alternativna imena: Xterium

Game Iksterium je uzbudljiva računalna igra, u kojoj možete igrati besplatno putem internetskog preglednika.

Game Xterium registracija je dostupna za mnoge korisnike. Da bi se prijavili u igri morate navesti Xterium

1. Vaše korisničko ime.

2. Vaš e-mail adresa.

3. napisati jedinstvenu lozinku za igru.

Na početku igre je potrebno uspostaviti Iksterium online kupnju sredstva za njihovu planetu. Da biste to učinili morate izgraditi mina metal, kristal i deuterij. Metal i kristalno mine da bi bilo dobro da se formira istovremeno, tako da je potrebno voditi računa da je njihova razina je stalno ista.

Deuterij sintisajzer Morate biti na istoj razini kao i drugim rudnicima. Alternativno, u slučaju u kojem je novac Nemate dovoljno, morate ga zadržati na razinama ispod 5.

Za početak igre morate igrati Xterium graditi istraživački laboratorij za proučavanje temeljnih istraživanja. Za početak vam je potrebno ispitati sljedeće istraživanje:

1. Špijunaža - ova studija, koja se nalazi na trećem razinu igre. To je najbolje istražiti astrofiziku.

2. Energetska tehnologija je na razini 12. Trebate energiju stalno. Energija vam je potrebno na mnogim razinama za razne zadatke.

3. Jet motor koji se nalazi na razini 6. Jet motor morate graditi brodove tipa BT i MT. Morate ispuniti da će sredstva biti lakše napraviti pljačku. To će biti teže zaraditi sredstva iz vlastitih rudnika.

4. Računalna tehnologija je na razini 10. Trebate li tvornicu nanita, bez njega se ne čini puno.

5. Astrofizike nalazi se na razini 15. Rano u igri morate pumpa do 15 razina. Tada ćete razviti poželjne razine 25.

Igrajte Xterium Morate najprije na jednoj planeti. Rano u igri bit će vam dati svoju planetu. Taj planet je uvijek za vas će biti glavni. Ne možete ukloniti ovaj planet.

Morate stalno opremanje ovaj planet. Možete o tome, primjerice, graditi technopolis. Tada ćete morati izgraditi brod kolonizirati.

Game Xterium online onda ćete morati da se uključe u kolonizaciji. Da biste to učinili, morat ćete tražiti planet s najvećim brojem planeta nalazi u blizini.

Možete imati najviše četrnaest kolonije. Kolonije može biti u suprotnosti odstraniti glavne planeta.

Još jedna prednost igre je teleportacije planeta. Kad teleporting planete podliježe određenim ograničenjima. Teleportacija proći vrlo brzo. Teleportacija s Mjeseca za sve igrače je nemoguće. Isto tako, ne može teleportirati na vaš ili drugog planeta s bilo koje misije.

Xterium igra koja će se svidjeti ljubiteljima prostora i nevjerojatne zabave. Priuštite si nezaboravne trenutke s utakmice Xterium!

Igrati zajedno sa svojim prijateljima, dijeliti ih sa svojim emocijama!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more