Oznake

Zaboravljena Dimension

Alternativna imena: Forgotten Worlds

Pozdravljam vas u svijet zaboravljenih mjerenja! Ovaj svijet, skrivajući mnoge opasnosti! Svijet pun beskrajne bitke s monstruoznih stvorenja tajanstveni vojska Rift!

Game Zaboravili online mjerenje - utjelovljenje sve najbolje iz igre kao i online kombats! Ovaj projekt je objavljen u siječnju 2008, ali u kratkom vremenu je nevjerojatno slavu i stekao poštovanje među online igračima. Pridružite nam se i nećete požaliti!

Online igre Zaboravili mjerenja pun magije. Ovdje magija i čelika u cjelini neodvojivo povezani! Ideš na sudjelovanje u nevjerojatnim borbama s monstruoznih stvorenja na dohodak i natječu u spretnosti s drugim igračima.

Igrajte igru ​​online mjerenje Zaboravili vrlo zanimljivo! U tom svijetu nema granica i nema granica, sve ovisi o vama. Putujući i istražujući drevne galerija etaže, borit će se s njegovim stanovnicima za podzemne rudarske dijamanata. Razvijanje svoj karakter, stvoriti svoj vlastiti jedinstveni skup oštrice oružja i oklopa.

Prikupljen od odanog prijatelja i ići u obrnutom portala za rijetkim eliksira, napitaka i nevjerojatne stvari koje su vam potrebne u igri Zaboravljena mjerenja.

Igraj Zaboravili mjerenja i uzbudljivije, jer ovdje veliki izbor karakter klasa, razne vrste zarade i razne igre ovisnost. Vaš lik će biti u mogućnosti poboljšati stvari i naučiti nove vještine.

U Forgotten mjerenjima online nikada nećete biti dosadno po jedinstvenom sustavu neprijateljstava. Uz sve to čarobni svijet je u stalnom ažuriranju.

Na početku igre Zaboravili mjerenje online, svi igrači su jednaki. No, razvija svoj karakter, odlučite tko se i što klasa pripadaju.

Znakova klase sa ukupno sedam. Ovaj Warriors, Magellan, Necromancers, svećenici, trgovci, obrtnici Čuvari reda. Svaka klasa ima svoje prednosti:

• Warriors - vješti obrtnici oružja i oklop. Pripadnici ove skupine su jaki, okretan i nevjerojatno izdržljiv.

• Magee mudar i inteligentan, oni su vrlo jaki u svom elementu.

• Necromancers - to vračevi, fasciniran svijetu groba, imaju znanje brutalnu mračnu magiju.

• Ali svećenici - sveta klase, koji ima za cilj da se liječiti i izliječiti od rana primljenih u borbi. Većina iskusnih klerici su u stanju stvoriti lik, koji je poginuo u bitci.

• Trgovci bajoslovno bogati, oni mogu dobiti gotovo sve što postoji na ovom svijetu.

• Problem Obrtnički krivotvoriti oružje, rad na gradilištima i mina dragulja u rudnicima.

• čuvar zakona su čuvari reda. Čuvari nadzire poštivanje reda i ne vole mračne čarobnjake.

Hoće li pokazati svoje muževnosti i hrabrosti u žestokim borbama nastao pod parolom izlaska ili zalaska sunca u astralno ratovima uništenja.

Ali teška borba nije granica! Vaš put je u svijetu, koja je postala mjesto stalnih žestokih borbi, nosi smrt. Mjesto za silama koje žele zarobiti naredio.

Morate znati sebe, njegov ego i definirati tko ste: Light? Tama? Neutralna? Ili Bandit? Odluka za vas! Možda ste - posljednja nada za pobjedu u ovoj vječni rat!

Igranje igra online Zaboravljena mjerenje, vi ćete postati majstor smrtonosnim oružjem ili hladno-moćan vladar strujama magije!

Pridružite nam se u igri zaboravili mjerenja je vrlo jednostavan. Morat ćete ići na službenoj stranici i ispuniti osnovne podatke. Nakon što je primio pismo na e-mail, a kojim se potvrđuje zahtjev, vi ćete biti puni igrač u zaboravljenom dimenziju! Ne propustite priliku!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more