Oznake

Outland

Alternativna imena: Outland

Outland online - zanimljiva uloga-igranje igra koja se odvija u čarobni svijet u kojem otoci plutaju na nebu, gdje su tamne tamnice i lijepe šume. Sva mjesta su puni raznih opasnosti, i dodaje začin na avanturu.

Upis u Outland igri je sljedeći. Prvo morate proći kroz Outland registracije na stranici, a onda morate preuzeti igru ​​klijent kako bi dobili pristup igri. U Outland, on-line registracija nije jako komplicirano i ne potrošiti mnogo vremena pokušavajući dobiti pristup na gameplay.

Zahtjevi sustava za online igru ​​Outland sljedeće:

• Procesor - 500 MHz;

• Memorija PC Interna - 128,

• potrebnu količinu hard disku - 35MB;

• Grafička kartica s podrškom za OpenGL;

• HTTP-Priključak na Internet brzinom od 16Kb / s

• Instalirana Java 1.

Važno je ne zaboraviti da je, kako bi za to da se igra u Outland je važno podesiti Java 1. 5. Neophodna Java verzija se može skinuti izravno s web stranice igre. Većina modernih računala ispunjavaju ove uvjete i da lako mogu dobiti pristup igri Outland.

Putovanje u čarobni svijet Outland, te će se susresti razne čudovišta, koji su podijeljeni u 20 klasa. Ukupni raspoloživi iznos za ubojstvo robota više od stotinu. To stvara izvrsnu priliku za različitosti i borbenu igru ​​koja će zadovoljiti i najizbirljivije strastveni želju i iskusnih igrača koji su otišli više od igre projekta.

Igrajte igru ​​online Outland potreba razvija svoj karakter. Vi mu može pumpati različite vještine, u kombinaciji u takvim vrstama: Magic, obradu, alkemiju, kushernoe stvar oružje poslovanje i intelektualne estete - nakit. Sve ove vještine omogućuju vam da stvorite razne dodatke koji život čine lakšim za svoj dobar karakter. Za proizvodnju igre objekata i artefakata koriste različite materijale u Outland također imaju različite klase. Takvi materijali su: drvo, koža, metal, elementi, dijelovi i dragulja. Bizarno kombinacija materijala, u kombinaciji vještine i dizajna može stvoriti nevjerojatne stvari. Zahvaljujući ovim zabavnim udruga igrati u Outland je uvijek zanimljivo i nikad dosadno.

Igrajte igru ​​online Outland zanimljiva prikupljanje različitih vrsta predmeta. Objekti se mogu primiti dovršavajući zadatke, ubivši robota, kao i gleda u kutku, gdje je možda skriva blago. S posebnom upornošću možete prikupiti seta objekata istog tipa (npr. Ice stvari, bijesa ili oklop postavljen veliki strijelac), okupio je kompletan set, te dobiti dodatni bonus. Ukupno u igri sada stvorio gotovo pedeset različitih skupova koji će vam omogućiti da postane nevjerojatna i rijetko ratnik.

Outland online igra u kojoj gaming prostor predstavljali pet čarobnih otoka lebde na nebu. Svi stanovnici rajskih otoka pripadaju dvije zaraćene logorima reda i kaosa, koji su također podijeljeni u tri vrste: ratnici, rudarima i stvaralaca. Postizanje petu fazu razvoja, morat ćete se odlučiti na koji način približiti kaosa i reda. Samo u Outland postoji toliko različitih zanimanja, tako da su marljiva igrači ostali bez sredstava za život.

Outland igra online - ovo je odličan način da se dobro zabaviti i opustiti od svakodnevnih problema. Čarobni svijet Outland vam omogućuje da u potpunosti izraze svoju maštu i razvija maštu. To je zanimljiva i uzbudljiva igra.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more