Oznake

ZEPHON

Alternativna imena:

ZEPHON je uzbudljiva potezna strateška igra s mogućnošću igranja lokalno ili protiv pravih protivnika na mreži. Za igranje vam je potreban PC. Optimizacija je dobra jer su zahtjevi za performansama niski. Grafika je prekrasna, izgleda prilično realistično. Glasovna gluma je dobre kvalitete. Glazba je energična, ako vas umori, možete je isključiti.

Igra ima radnju u kojoj vam je dodijeljena uloga spasitelja ljudske civilizacije koja je na pomolu. vanzemaljaca napala je Zemlju, iako su pretrpjeli ogromne gubitke, ali nisu bili potpuno poraženi. Organizirajte različite snage otpora i povedite ljude u borbu za opstanak.

Unatoč činjenici da je neprijatelj uvelike oslabljen, ima mnogo toga za učiniti:

  • Ujedinite preživjele
  • Upravljajte ekonomijom gradova i vađenjem resursa
  • Gradite nove zgrade i nadogradite postojeće zgrade
  • Stvorite jaku vojsku da se oduprete osvajačima
  • Borite se protiv svojih neprijatelja na bojnom polju
  • Pobjeđujte u bitkama s drugim igračima na mreži

Ovaj mali popis prikazuje samo dio onoga što ćete morati učiniti.

Igranje ZEPHON-a bit će lakše ako završite kratku misiju podučavanja prije početka glavnih zadataka. Sučelje je jednostavno i intuitivno pa vam učenje neće oduzeti puno vremena. Nakon toga, brzo ćete početi postizati uspjeh u igri.

U početku su resursi kojima možete upravljati mali, ali s vremenom će to biti moguće popraviti.

Ekonomija je vrlo važna, samo s jakom ekonomijom možete stvoriti moćnu vojsku.

Postoji 11 resursa u igri, od kojih je svaki vitalan. Morat će se potruditi nabaviti ih u dovoljnim količinama. Proširite svoj teritorij i pronađite nove gradove kako biste ojačali gospodarstvo.

Bitke se igraju u naizmjeničnom načinu. Važan je sastav odreda i njegova veličina. Ne pobjeđuje uvijek najveća vojska. Eksperimentirajte s različitim taktikama na bojnom polju i to će vam dati prednost nad neprijateljem. Ukupno je zastupljeno više od 50 borbenih jedinica. Nisu svi dostupni u početku.

Kako bi se dobile neke vrste trupa, bit će potrebno proučiti nove tehnologije.

Diplomatija je važna ne manje od jake vojske. Razgovarajte s drugim igračima, sklapajte obostrano korisne saveze i planirajte zajedničke napade.

Predstavljena su tri razlomka:

  1. Ljudi
  2. Roboti
  3. Vanzemaljska čudovišta

Tko će pobijediti u sukobu i kakva će budućnost biti za stanovništvo Zemlje ovisi samo o vama.

Teren na kojem se borite prilično je raznolik. Postoje različite klimatske zone. Magla rata skriva veći dio karte. Pošaljite svoje odrede da istraže područje, ali budite izuzetno oprezni da ne naletite na jače neprijatelje.

Kampanja umjetne inteligencije može se igrati bez internetske veze, ali veza je potrebna za igranje protiv drugih igrača.

ZEPHON besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji način. Igru možete kupiti na web stranici za razvojne programere ili posjetom portalu Steam.

Instalirajte igricu odmah i spasite čovječanstvo od porobljavanja od strane agresivnih izvanzemaljaca!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more