Oznake

Nula-K

Alternativna imena:

Zero-K je klasična strategija u stvarnom vremenu s uvjerljivom fizikom. Možete igrati na računalu, zahtjevi za performansama su niski. Možete igrati Zero-K čak i ako ne posjedujete računalo ili prijenosno računalo s vrhunskim performansama. 3D grafika, šarena i detaljna. Igra je ozvučena u klasičnom stilu, glazba je ugodna i neće vas umoriti.

Kako bi početnici brzo razumjeli kontrole i mehaniku igre, programeri su pripremili nekoliko misija obuke sa savjetima o tome kako i što učiniti. Nakon ovoga možete početi igrati.

Bit će puno zadataka:

  • Rudnički resursi
  • Razvijte svoju bazu i osigurajte joj zaštitu od mogućih napada
  • Gradite divovske borbene robote
  • Istražite ogroman svijet i dovršite misije, ovdje ih ima više od 70
  • Borite se protiv vojske neprijateljskih robota i uništite ih

Ovo je popis glavnih zadataka koje će igrači morati izvršiti u Zero-K.

Ovdje vas očekuje ogromna količina zabave. Moguće je igrati i sami lokalno i online. Postoji mnogo načina igre.

  1. Dovršite misije sami ili s drugim igračima u zajedničkom načinu rada
  2. Borite se međusobno u PvP modu jedan na jedan za mjesto na ljestvici ili za nagradne pozicije na turnirima
  3. Sudjelujte u kolektivnim borbama u grupama do 16 igrača na svakoj strani

Igrajte online kampanju za više igrača sa širokim rasponom mogućnosti.

Kao što vidite, nikada vam neće biti dosadno u Zero-K.

Tradicionalno, u početku će se svi pridošlice morati natjecati za resurse. Kada se riješi pitanje opskrbe baze, možete preuzeti zanimljivije projekte.

Iskoristite jedinstvenu priliku da stvorite vojsku borbenih robota.

Ne birate samo koje ćete jedinice izgraditi, već možete mijenjati njihov dizajn, poboljšavajući borbene sposobnosti ili brzinu kretanja.

Bitke se odvijaju u stvarnom vremenu. Kreatori igre su ponosni što su uspjeli implementirati vrlo realističnu fiziku. Svaki od ispaljenih projektila leti jasnom putanjom, ima masu i inerciju, a uz to nanosi štetu gdje god pogodi. Ovaj realizam otvara mnoge neobične strategije na bojnom polju. Na primjer, krateri od projektila i granata ometat će brzinu napredovanja neprijateljske jedinice, što će vam dati prednost i dodatno vrijeme za nanošenje štete iz daljine.

Nisu sve nadogradnje i jedinice dostupne od prvih minuta igranja Zero-K. S vremenom, proučavajući potrebne tehnologije i napredujući u prolazu, značajno ćete proširiti raspoloživi arsenal. Ukupno postoji više od 90 jedinica, od kojih mnoge imaju jedinstvene značajke.

Možete igrati Zero-K offline, ali većina misija i načina igre zahtijevat će internetsku vezu.

Možete besplatno preuzeti

Zero-K na PC slijedeći poveznicu na ovoj stranici. Igra je potpuno besplatna, ali ćete morati platiti za neke dodatke.

Počnite igrati odmah kako biste stvorili nepobjedivu vojsku robota i zauzeli prva mjesta na turnirima s izdašnim nagradama!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more