Oznake

Zona 403

Alternativna imena: Zona 403

Ako želite udobnosti svog doma, okušajte se u borbi za opstanak u post-apokaliptičnom svijetu, igra Zone 403 online samo za vas. Ova igra uključuje borbene simulator i elemenata gospodarske strategije. Kako igrati igre Zona 403 online ne morate da se uključe u zamoran igra klijenta instalacije ili dodatne programe. Za to vam treba samo pristup Internetu putem vašeg omiljenog preglednika i proći kroz jednostavne registracije. Nije ni čudo online igre zone 403 na vašem poslužitelju kombinira nekoliko tisuća ljudi koji su već odabrali svoje strategije preživljavanja. Netko je odlučio na teži način oštre osamljeni lovac, a neki i stvarati grupe i natjecati za utjecaj u ovom okrutnom svijetu, sudjeluje u pucnjavi, trgovinu i upustiti se u proizvodnju robe.

Za igranje u zoni 403 online morat ćete se registrirati. Pridružite nam se u igri Zona 403 jednostavan i neće vam uzeti puno vremena. Za početak, odaberite izvorni naziv za svoj lik, koji će vidjeti drugih online igrača. Dalje, unesite igru ​​poznat samo vama i potvrditi svoju lozinku da se upoznate s pravilima kojih se treba držati. Nakon što je ova registracija Zona 403 je gotov i možete usredotočiti na opstanak u svijetu nakon apokalipse.

Zone 403 je svijet u kojem moramo igrati za stalker - čovjek koji je neobjašnjivo preživio put tijekom Apokalipse. Nakon ulaska u igru ​​ste s obzirom na izbor počinje svoju prvu razinu oružje. Igra ima tri vrste oružja: vatreno oružje, laserske i impuls. Razvijati odabrani oružje i vještine kako bi ga koristiti. Češće tvoj lik ga koristi - to bolje koristi. Da biste promijenili vrstu oružja u igri predviđenih posebnim trgovinama s uniformama.

Svatko počinje igrati online Zona 403 od njegova krštenja požara. Da biste to učinili, kliknite na zeleni gumb "boriti" na sučelju svog lika i borbu u sekciji, a onda imate pristojan protivnik.

Borba u 403 zoni pojavljuju postupno. Naime, potrebno je predvidjeti smjer u kojem vaš protivnik će ići i pucati u tom pravcu. S upravo suprotno trebali djelovati tijekom vašeg protivnika pucao. Mnogo zanimljivije igrati u zoni 403, a na sudjelovanje u sukobima između gaming skupinama, jer oni uključuju više prave ljude. Oderzhivaya gornje strane u borbama, te dobiti vrijedne resurse i još mnogo toga vrijedno iskustvo. Može li pokazati svoju poslovnu genijalnost i preprodati minirana resurse na tržištu po konkurentnim cijenama za sebe. Kako razumjeti Zone 403 - online - igra u kojoj preživjeti, vrlo teško, pa je bolje da se s tim Najljepših za vas braćom u umu.

Online Game Zone 403 je svijet koji je vrlo velik i podijeljen je na malim površinama, koje će biti smještene strateški važne zgrade, ceste i druge teksture. Oni mogu zaraditi radeći u tvornicama. Također možete kupiti jedan od njih i napraviti profit. Ako radite previše lijen, što vreba pustolov, ići na cestu i teroriziraju neoprezne putnike.

Dobitnik je vatreno krštenje i zarađivati ​​novac prvo, trebali biste uzeti u obzir svoje borbene opreme kako bi poboljšali svoju obranu. Takve potrebne stvari opet se mogu naći u trgovinama gdje se širok asortiman oklop, kaciga, cipele, kamuflažu. U borbi s izuzetno iskustvo za vas u i napada neprijatelj je prednost u brzini će vam pomoći da spasi svoj život. Iskustvo koje se nakon borbe ide na razvoju vašeg lika. Na primjer, poboljšanje vještina maskiranje može općenito nepovoljna za vas propustiti borbu.

Svakako igra Zona 403 online će vam dati priliku da se osjećaju u svijetu nakon apokalipse, i svaki dan da se bori za opstanak u njoj.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more