Oznake

Zoološki vrt 2 životinjski park

Alternativna imena:

Zoo 2 Animal Park farmska igra nije baš standardan izgled. U igri nema traktora i vrtova, već prvo. Ovdje ćete pronaći zabavnu crtanu grafiku i glazbenu pratnju!

Zoo 2 Animal Park bit će zabavno igrati! Uostalom, svi vole zoološke vrtove za maženje u kojima možete ne samo gledati životinje, već ih i maziti, hraniti i brinuti se za njih. Upravo takav zoološki vrt morate pomoći upravljati svojim djedom, koji je naslijedio svu ovu farmu. Igra tek počinje činjenicom da dobije pismo u kojem mu se javlja ova vijest. On apsolutno nema pojma što bi s tim i ovdje će mu vaša pomoć biti od koristi.

Možete kupiti

novih stanovnika za svoj zoološki vrt, ili ga možete dobiti ispunjavanjem zadataka, skupljajući dijelove slika slagalica koje prikazuju rijetke životinje. Za uzgoj životinja koje već imate, trebate staviti nekoliko životinja iste vrste u jedan ograđeni prostor i nakon nekog vremena će dobiti smiješne bebe. Naravno, za držanje raznih vrsta životinja potrebno im je opremiti mjesta gdje će se osjećati kao kod kuće. Ukupno, igra ima osam vrsta terena za svačiji ukus.

  • Livade
  • Ravnice, stepe
  • Šuma
  • Planine
  • Savannah
  • Prašuma
  • Vijere sa zimskom klimom
  • Spremnici

Svaki kućni ljubimac među takvom raznolikošću naći će kuću koja mu se sviđa. Raspored svih ovih kutova razlikuje se po složenosti i cijeni. Kada životinja zahtijeva pažnju, iznad ograđenog prostora u kojem živi pojavljuje se ikona koja će vam reći što trebate učiniti. Na primjer, nahranite ili očistite za svojim ljubimcem. Životinje dolaze na različitim razinama, pa čak i generacijama, baš kao u životu.

Možete puno reći o stanovnicima zoološkog vrta, ali u zoološkom vrtu nisu važne samo životinje, već i posjetitelji. Osim očitog proširenja popisa kućnih ljubimaca zastupljenih u zoološkom vrtu, pobrinite se da posjetiteljima bude udobno. Važno je imati staze, trgovine u kojima posjetitelji mogu kupovati i razne ukrase koji će krasiti vaš zoološki vrt. Ne zaboravite na igračke za kućne ljubimce. Životinje koje se igraju izgledaju vrlo simpatično i oduševljavaju posjetitelje.

Ovdje ih ima

, i zlikovac koji će pokušati istjerati vaš zoološki vrt s okupiranog teritorija kako bi na njegovom mjestu sagradio novi trgovački centar. U početku stvarno ne ide dobro, postoje samo tri ograde, a posjetitelja uopće nema, ali čim preuzmete vodstvo, sve će se promijeniti. Za razvoj će vam trebati novac i razni materijali. Sve to možete zaraditi ispunjavanjem zadataka koji su vrlo različiti. Izgradite još jedan ograđeni prostor ili povećajte broj životinja, ili možda privucite nove posjetitelje. Ali možete ići drugim putem i sve to kupiti za pravi novac. U početnoj fazi, to će vašem zoološkom vrtu omogućiti brži razvoj.

Nakon nekog vremena moći ćete komunicirati s drugim igračima. Da biste to učinili, morate izgraditi zgradu pod nazivom Klub. Klub vam omogućuje poslovanje s drugim klubovima, sudjelovanje u natjecanjima i dijeljenje resursa.

Zoo 2 Animal Park besplatno preuzimanje na računalu možete pratiti na poveznici.

U igri se ima što raditi! Provedite vrijeme u društvu smiješnih životinja! Počnite odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more